Scroll to top

Top

Geen reacties

Xavier Damman is de Belgische MIT innovator under 35

Gepost op 27/05/2016
Xavier Damman is de Belgische MIT innovator under 35

Op woensdag avond was Brussel het toneel voor de tweede editie van de MIT Innovators under 35 plechtigheid. Met dit initiatief wil MIT Technology Review, één van de vooraanstaande internationale online publicaties, de jonge generatie aan innovators en ondernemers de nodige erkenning en visibiliteit geven. De toekomst van onze maatschappij ligt immers in hun handen, het is dus zaak om  jong talent alle mogelijke kansen te bieden!

We waren bij Technologium ook mega vereerd om mee te werken aan dit event. Waar MIT Innovators under 35 voor staat, sluit perfect aan wat wij met Technologium willen bereiken, namelijk maatschappelijke meerwaarde bieden en jong aanstormend talent een podium geven.

Xavier Damman schiet de hoofdvogel af

Deze Belgische ondernemer is niet aan zijn proefstuk toe. Na het starten, uitbouwen en verkopen van Storify, was Xavier één van de gezichten van het Belgische Startup Manifesto. Een project dat binnen de Belgische startup community, en daarbuiten, pleit voor het maximaliseren van kansen voor jonge Belgische ondernemers. Samen met een aantal andere Digital Minds, werkt Xavier nu samen met de beleidsmakers, onder leiding van Alexander De Croo, om het manifesto om te zetten in actie.

Xavier Damman

Recentelijk schoot Xavier uit de startblokken met  Open Collective. Hiermee stort de Belg zich in het fintech (financiële technologie) wereldje. Via Open Collective moet het eenvoudiger worden om aan fondsenwerving te doen door op een transparante manier fondsen op te bouwen en te beheren. Het maatschappelijke engagement van Xavier samen met zijn ontembare drang om te ondernemen en te innoveren, maken hem dan ook tot het perfecte gezicht voor de MIT Innovator under 35 editie 2016 titel. We zijn overtuigd dat de award hem alleen maar zal motiveren om zijn missie verder te zetten! Go Xavier!

Ludwig

Plaats reactie

xavier-damman-is-de-belgische-mit-innovator-under-35