Scroll to top

Top

Geen reacties

Wordt dit de Samsung Galaxy S6

Gepost op 03/02/2015
Wordt dit de  Samsung Galaxy S6

Binnenkort staat Mobile World Congress 2015 weer voor de deur. Tussen twee en vijf maart wordt Barcelona terug de place to be voor de nieuwste innovaties op vlak van mobile. Verwacht je dus alvast aan een resem nieuwe tablets, smartwatches, connected brillen en, last but not least, smartphones.

Galaxy S6

Een event waar iedere techie naar uitkijkt is het ‘Unpacked’ event van Samsung. Naar goede gewoonte nodigt Samsung een select clubje bloggers en journalisten uit om in avant-première kennis te maken met hun laatste nieuwe innovaties. De nieuwe smartphone waar veel tech junks op wachten en die toch ook al het onderwerp is geweest van een aantal internet leaks is de Samsung Galaxy S6.

Tot op vandaag was het nog wat speculeren indien de Galaxy S6 inderdaad op MWC zou gepresenteerd worden, maar vandaag zijn we dankzij een Unpacked uitnodiging van Samsung een heel pak zekerder.

In de komende dagen zullen we deze post updaten en jullie steeds wat meer te onthullen ;).

Wat te verwachten van de Galaxy S6

Er is al heel wat gespeculeerd over dit apparaat. Wordt het eentje uit plastic of eerder uit aluminium? Wordt het een 5 inch scherm, een 6 inch scherm of beslist Samsung met twee verschillende versies op de proppen te komen? Mogen we een batterij verwachten die meer dan een volledige dag kan meegaan of niet?

Galaxy S6

Over de precieze feiten zijn we nog niet zeker maar hier alvast wat hoogstwaarschijnlijk realiteit wordt in maart op basis van een ‘analyse’ van de uitnodiging.

Een gebogen scherm

Het lijkt eindelijk zover te zijn. Na wat prototypes en een gelanceerde Galaxy Note Edge, lijkt de nieuwe Galaxy S6 ook uitgerust met een gebogen scherm. De kleine buiging in het scherm wordt vooral gebruikt, vandaag, om bepaalde snelkoppelingen naar voor te schuiven en notificaties te pushen.

Galaxy S6

Links boven zie je de officiële afbeelding gebruikt voor het Unpacked event, en rechts een geanalyseerde versie van een techie. Samsung is gekend om innovatief te zijn wat betreft het gebruik van schermen, dus een gebogen scherm lijkt ons niet te ver gezocht.

Een nieuw kleurenpallet

Een andere hint die we vandaag kregen, is die met betrekking tot de gebruikte kleuren voor de Galaxy S6. Uit onderstaande afbeelding blijkt dat er, in het begin, vier kleuren zullen aangeboden worden. Gaande van een soort beige, groen, blauw en wit. Lijkt ons ook geloofwaardig aangezien Samsung toch eerder kiest voor niet traditionele kleuren om zich te distantiëren van andere smartphone fabrikanten.

Galaxy S6

Ludwig

Plaats reactie

wordt-dit-de-samsung-galaxy-s6