Scroll to top

Top

Geen reacties

Apple Store Gent in avant-première

Gepost op 02/06/2014
Apple Store Gent in avant-première

We gingen op onderzoek

De laatste tijd gaan er heel wat geruchten de ronde dat er een officiële Apple Store zou komen in Gent. Op zich niet onlogisch als je weet dat Gent toch één van de grotere Belgische steden is en dat een groot deel van het Apple doelpubliek – meer bepaald studenten – ook in Gent verblijft.

De locatie waar de Apple Store Gent zou komen lekte ook al, namelijk het Post Plaza gebouw op de Korenmarkt. Wat ook heel centraal staat in de merkbeleving van Apple, is de fysieke locatie waar er Apple Stores gevestigd zijn. Deze moeten beantwoorden aan een aantal vereisten, waaronder niet op zijn minst passage en authenticiteit/karakter van de locatie. Het Post Plaza gebouw lijkt hier alvast aan te beantwoorden.

Wij gingen op onderzoek en liepen binnen in het leegstaand pand waar mogelijks de Apple Store Gent komt. Hieronder vind je een filmpje van wat wel eens de nieuwe Apple locatie zou kunnen worden.

Wat denken jullie? Zou de Apple Store Gent de eerste officiële Apple winkel kunnen worden in België? Hebben jullie zelf informatie die dit zou kunnen bevestigen of juist ontkrachten? Laat zeker een reactie na.

Stay tech’d!

Ludwig

Plaats reactie

apple-store-gent-in-avant-premire