Scroll to top

Top

Geen reacties

Word koning van de BBQ met deze gadgets

Gepost op 19/07/2016
Word koning van de BBQ met deze gadgets

Met de zomer eindelijk in het land lijken tal van wijken wel indianenkampen geworden te zijn, compleet met rooksignalen. De Belg mag dan wel ecologisch en frietlievend zijn, in de warme maanden gaan steevast de kolen aan. Tijd om de BBQ even te vertechen.

Vlot de BBQ aan met de Looftlighter

Krantenpapier, torens bouwen, aanmaakblokjes… Iedereen heeft zijn eigen stijl en manier om een BBQ in gang te trekken. De mensen van Looftlighter vonden dit echter allemaal maar niets en kwamen op de proppen met iets dat de looks heeft van een Lightsaber. De Looftlighter maakt gebruik van superhete lucht om kolen, briquetten of zowat alles brandbaar in lichterlaaie te zetten. Er is wel een nadeel, je hebt een stopcontact in de buurt nodig voor deze fancy haardrogerontvlammer.

maxresdefault

Geen elektriciteit? Dan maar de zon gebruiken!

Als je toch geen stopcontact in de buurt zou hebben dan biedt dit Kickstarterresultaat soelaas. De One Earth Designs Sol Source Solar Cooker vangt zonnenstralen op en reflecteert ze naar een centraal punt. Op dit punt kan de temperatuur oplopen tot maar liefst 300 graden Celcius! Meer dan voldoende om iets lekkers te prepareren.

SolSource-Air-solar-cooking-stove-2

Perfect gegaard

De rooster brandt, maar hoe weet je nu of je vlees klaar is. Geen probleem, ook daar hebben we een snufje voor gevonden. Deze iGrill laat je weten wanneer je vlees perfect is. Eindelijk indruk maken met een perfect, saignant stukje steak. En uiteraard is er een bijbehorende app.

71S9qPxtSoL._SL1500_

Dorst? Neem wat zelfgebrouwen bier!

Een barbecue zonder drank is als een auto zonder brandstof. België staat gekend omwille van hun bier en het team van iGulu maakt het nu mogelijk om zelf bier te brouwen en getapt te serveren bij de volgende gelegenheid. Goed, misschien niet de volgende, het product is immers net voorgesteld op Indiegogo. Met een verwachte leverdatum van december 2016 zal het eerder voor een nieuwjaarsfeestje zijn, maar we wouden jullie de iGulu toch niet onthouden.
Toch geen zin om zelf bier te brouwen? Laat een artificiële intelligentie dan bier voor je brouwen.

life_style_new1_dwdaoq

Frisse drank en een volle batterij

De Coolest Cooler was destijds een enorm Kickstartersucces en je kan snel inzien waarom. Deze koelbox houdt niet enkel je drank fris, maar laadt ook nog eens je telefoon op terwijl hij je van een passende beat voorziet. Nog niet onder de indruk? Probeer dan even een frisse pint met de ingebouwde flesopener. Beslist geen goedkoop hebbeding, maar een must voor de BBQ’s on the road.

coolest-cooler-2-1500x1000

Bot, maak eens de BBQ rooster schoon

Proficiat, je hebt succesvol een maaltijd gepresenteerd aan je gasten. Nu komt het felgehate klusje om de rooster weer spik en spaan te krijgen. Schuursponsen, dauw… er bestaan tal van hulpmiddelen, maar geen maakt het echt leuk. Tijd om een robot aan te schaffen dan maar.

De Grillbot kan je nog het best vergelijken met een Roomba voor je gril. Je plaatst hem (haar?) op de rooster en de kleine rakker gaat gewoon zijn gang. Drie motors sturen de borstels aan en de robot zou intelligent genoeg moeten zijn om zonder vallen je een propere rooster te bezorgen.

red-grilbot-on-grill

Bram Vandewalle

Plaats reactie

word-koning-van-de-bbq-met-deze-gadgets