Scroll to top

Top

Geen reacties

Nieuwe rage | Word een Pro(ximus) gamer

Gepost op 21/08/2018
Nieuwe rage | Word een Pro(ximus) gamer

Geld verdienen met gamen? Ongehoord! Zeker dan toch in België. Waar je in omliggende landen zoals Nederland, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk je reeds duizenden euro’s kan verdienen met het winnen van een dergelijke competitie, blijft ‘Esports’ is in België nog een relatief onbekend begrip. Daar wil Proximus graag verandering in brengen. Daarom ging het in mei in zee met ESL (Electronic Sports League) en de Pro League voor de oprichting van drie officiële competities. Voorlopig kan je al voorproeven in de Proximus Esports Cave op de Meir in Antwerpen, het startpunt van hun campagne.

Je innerlijke gamer aanscherpen

Een paar panden naast het Proximus Center vind je ineens dezelfde blauwe kleuren terug. Daar staat voor de maand augustus een Proximus pop-up die jongeren aanmoedigt hun gaming-skills professioneel in te zetten. Met een nieuwe E-sports series wilt Proximus het genre in ons Belgenland uit de startblokken schieten. Je kan ook meedoen aan competities, mee georganiseerd door Proximus, om zo je vergaarde kennis en vaardigheden aan de tand te voelen. Er worden ook workshops georganiseerd door reeds succesvolle spelers (letterlijk) in de branche.

Voorlopig kan je er terecht voor te oefenen in FIFA 18, CS:GO en League of Legends. Fortnite, de nieuwste globale gamehype, komt er in de toekomst ook bij. Je kan nog tot eind augustus terecht in de Proximus Esports Cave in Antwerpen op de Meir. Voor meer info, klik je best  hier.

Plaats reactie

nieuwe-rage-word-een-pro-ximus-gamer