Scroll to top

Top

Geen reacties

Withings lanceert de Activité Pop: Zelfde functionaliteiten, 1/3 prijs - Technologium

Gepost op 04/01/2015
Withings lanceert de Activité Pop: Zelfde functionaliteiten, 1/3 prijs

Heet van de naald. Withings brengt opnieuw een wearable uit. Na de lancering van de verbluffende ‘Activité’, wordt vanaf morgen de goedkopere Withings ‘Activité Pop’ voorgesteld. Withings maakt nu al enkele jaren de beste fitness trackers en maakt naam in de consumer health sector. Hieronder een korte vergelijking tussen Withings ‘Activité’ en de nieuwe ‘Activité Pop’.

Activité vs Activité Pop

De design van de Pop wijkt niet veel af van de originele Activité, die een tijdloos design heeft en verkrijgbaar is in wit of zwart. Het nieuwe model oogt wat moderner en is beschikbaar in drie kleuren: “Bright Azure” (blauw), “Elegant Sand” en “Shark Grey”. Net zoals de originele Activité is er geen knop aan het uurwerk en wordt alles bestuurd vanaf de Withings iOS-applicatie.

Withings Activité

Withings Activité

Je leest het goed, de Android versie van de Withings Health Mate applicatie ondersteunt Withings’ nieuwste producten nog niet, wat een grote blunder is volgens ons. We voorspellen dat ook de nieuwste producten binnenkort aangesloten kunnen worden op de Health Mate applicatie.

De functionaliteiten van beide slimme horloges blijven dezelfde: ze tellen je activiteit (stappen, lopen en zwemmen), analyseren je slaapcyclus en visualiseren daarbij je lichte of diepe slaap. De batterij gaat 8 maanden mee en beide horloges zien eruit als normale analoge horloges.

Waar zit dan het verschil?

De originele Activité wordt geleverd met een kalfslederen band en een siliconen band voor het zwemmen, in tegenstelling tot de Pop die enkel met een siliconen band geleverd wordt. De originele Activité heeft het krasvrije ‘Sapphire’ glas. De Pop heeft een zachter glas dat minder krasbestendig is. Bij Technologium kunnen we er niet om heen dat de originele Activité wel heel wat aantrekkelijker oogt, maar is het die enorme meerprijs waard ($450 vs $150)?

De Pop zal vanaf morgen exclusief verschijnen op BestBuy.com en komt pas vanaf maart in de winkel.

 

Plaats reactie

withings-lanceert-de-activit-pop-zelfde-functionaliteiten-1-3-prijs-technologium