Scroll to top

Top

Geen reacties

Wil jij de Amazon Launchpad Innovation Awards winnen (€ 100K)? Meld je uiterlijk voor 28 maart aan!

Gepost op 03/03/2021
Wil jij de Amazon Launchpad Innovation Awards winnen (€ 100K)?   Meld je uiterlijk voor 28 maart aan!

De Amazon Launchpad Innovation Awards nemen jaarlijks plaats om de volgende “super startup” van Europa te vinden. Een klein bedrijf uit Europa en het VK zal een hoofdprijs van € 100.000 winnen en van de steun van het Launchpad-team van Amazon genieten om het een wereldwijd succes te maken.

Amazon Launchpad’s ondersteuning voor startups

Deze wedstrijd is het geesteskind van Amazon Launchpad – het programma dat startups helpt om op de site te lanceren en een publiek van miljoenen potentiële nieuwe klanten te bereiken.

Naast de geldprijs ontvangt de winnaar ook een jaar lang gratis Amazon Launchpad-services, waarmee ondernemers de verkoop van hun merken op Amazon kunnen lanceren en stimuleren. De Launchpad-service helpt hen hun product in heel Europa te verkopen met ondersteuning op maat van Amazon-experts, die hun Amazon-bedrijf een vliegende start zullen geven en de zichtbaarheid van hun producten zullen vergroten.

Bovendien ontvangen vier tweedeprijswinnaars elk een geldprijs van € 10.000, evenals een jaar gratis toegang tot de Launchpad-services.

“Amazon Launchpad is het perfecte programma voor startups met innovatieve producten om ontdekt te worden door early adopters, snel hun klantenbestand uit te breiden en uit te groeien tot gevestigde merken. Met Amazon Launchpad Innovation Awards willen we precies dit doen – we zijn op zoek naar startups met een inventieve flair en onze klanten versteld doen staan ​​met hun innovatieve producten, ”aldus Aditi Singh, General Manager van Amazon Launchpad Europe.

Ontmoet de juryleden

De winnaars worden geselecteerd via de combinatie van een openbare stemming en een deskundige jury.

De juryleden zijn onder andere Jamie Siminoff, oprichter en CEO van de Ring doorbell; Aditi Singh, General Manager van Amazon Launchpad Europe; Ryan Frank, hoofd van Amazon Spain Marketplace; Greg Williams, hoofdredacteur van WIRED UK en Andy Fishburn, algemeen directeur van Virgin Start-Up.

“Omdat ik zelf een early adopter ben, zoek ik altijd naar producten die baanbrekende innovatie stimuleren of vind ik gewoon een nieuwe en eenvoudigere manier om dingen te doen”, aldus Aditi Singh, General Manager van Amazon Launchpad Europe. Amazon Launchpad heeft meer dan 2.000 startups uit meer dan 30 categorieën ondersteund, met een breed scala aan ervaring in het ondersteunen van startups uit het hele veld.

“Ik ben verheugd om deel te nemen aan de Amazon Innovation Awards. De energie en het frisse denken van Europese oprichters hebben een levendig ecosysteem tot stand gebracht en het is een opwindend vooruitzicht om deze ondernemers en hun producten te presenteren, ”aldus Greg Williams, hoofdredacteur van WIRED UK en lid van de jury.

Hoe kan ik solliciteren?

Amazon Launchpad opent de Innovation Awards voor elk klein en middelgroot innovatief bedrijf uit Europa en het VK, dat een uniek verkoopargument heeft dat een massamarkt zou aanspreken.

Aanvraagscriteria zijn dat het bedrijf geregistreerd moet zijn in een Europees land, dat het een fysiek product verkoopt, de merkeigenaar is van het opgegeven product, en dat het bedrijf minder dan 10 jaar actief is met minder dan 50 werknemers en een totale jaaromzet van minder dan € 10 miljoen.

Om kans te maken op de prijs, vergeet dan niet om u hier vóór 28 maart te registreren om je aan te melden!

Antoine Smets

Plaats reactie

wil-jij-de-amazon-launchpad-innovation-awards-winnen-100k-meld-je-uiterlijk-voor-28-maart-aan