Scroll to top

Top

Geen reacties

Wij probeerden de Apple Watch

Gepost op 11/04/2015
Wij probeerden de Apple Watch

Man o man, wat een enorme gekte rond het nieuwe hebbeding van het Amerikaanse Apple. Vanuit een volledig rationele mindset kan je aan geen enkele ziel ter wereld uitleggen waarom mensen een tentje opslaan voor een winkel om de dag erna iets te kunnen uitproberen. Want rechtstreeks in de Apple Store kopen en naar huis meenemen zit er jammergenoeg nog niet in. Iets wat voor velen een onaangename verrassing bleef.

Apple Watch

En ook dat uitproberen was niet eenvoudig. Zonder een online afspraak kan je het zelfs vergeten om de Apple Watch rond je pols te hebben. En ja hoor, een afspraak krijgen is bijna onmogelijk omwille van de gigantische vraag en het beperkte aanbod.

Na wat mailen en rondbellen, slaagden we er toch in om twee afspraken te fixen ;). Eentje in de Covent Garden Apple Store te London en een ander in de rue Faidherbe Apple Store te Rijsel.

Uitgebreide review

Binnenkort komen we met een volledige review van het nieuwe Apple gadget. Eén iets kunnen we al meegeven; op één of andere manier slaagde Apple er in om iets magisch neer te zetten. Zoals de formfactor als het gebruikerssysteem zitten weer zo goed in elkaar, bijna onmogelijk. iPad en iPhone gewijs, blijft Apple koploper in het uitvinden van prachtige producten.

Apple Watch

Wil je er ook ééntje

Dan zal je nog eventjes geduld moeten uitoefenen. De officiële verkoop gaat van start op 24 april, enkel zij die online hebben besteld, maken kans om met eentje naar huis te stappen. Als je nu je bestelling plaatst dan krijg je jouw Apple Watch pas eind juni, en de wachttijden dikken verder aan.

Ludwig

Plaats reactie

wij-probeerden-de-apple-watch