Scroll to top

Top

Geen reacties

Op het programma volgende week: Websummit Dublin

Gepost op 30/10/2014
Op het programma volgende week: Websummit Dublin

Volgende week is het zover, dan gaan we samen met een delegatie van Startups.be naar de Websummit in Dublin. Dit evenement wordt door sommige gerespecteerde bronnen wel eens ‘de beste technologie conferentie op planeet Aarde genoemd’, je kan dus waarschijnlijk wel vermoeden dat we dolenthousiast zijn om te vertrekken. Onze valiezen staan al klaar ;).

De Websummit brengt grote technologiespelers, zoals Apple, Google, Facebook en Linkedin samen met een aantal veelbelovende startups. Onder die veelbelovende startups zitten ook een deel Belgische initiatieven!

Ook komen een aantal grote en bekende technologie guru’s keynotes geven, waarmee ze hun visie op de toekomst van technologie binnen bepaalde industrieën bloot geven. Onder deze sprekers mag je dit jaar kleppers zoals Drew Houston (oprichter en CEO van Dropbox), Phil Libin (CEO van Evernote) en John Sculley (ex-CEO van Apple) verwachten.

Natuurlijk is het ons niet enkel te doen om deze kleppers. Het is voor ons nog pakken belangrijker dat ook een aantal Belgische (tech) startups aanwezig zullen zijn op dit event. In contact komen met andere startups, grote technologiespelers en potentiële investeerders kan wel eens het begin zijn van iets moois.

Wij zullen ook van de gelegenheid gebruik maken om jullie beter vertrouwd te maken met wie deze startups zijn en wat ze juist doen via een ‘achter de startup schermen’ reeks gedurende de komende maanden. Technologium is zelf ook nog in volle expansie, dus in contact komen met andere starters is zeker ook voor ons enorm verrijkend!

Welke startups zullen aanwezig zijn

En de delegatieleiders

Naast de startups zelf zullen ook delegatieleiders Karen Boers (van Startups.be) en Bart Becks (van Angel.me) aanwezig zijn om van het bezoek een succes te maken.

Willen jullie meer te weten komen over de Summit, check dan zeker eens hun site hier. Je vindt er trouwens ook een handige PDF die in detail uitlegt waar het congres precies over gaat.

Ludwig

Plaats reactie

op-het-programma-volgende-week-websummit-dublin