Scroll to top

Top

Geen reacties

Werken voor Apple België? Wij hebben de vacatures!

Gepost op 19/08/2015
Werken voor Apple België? Wij hebben de vacatures!

Zoals we in een vorige post al hebben geschreven, opent Apple binnenkort een officiële Apple Store in België. Meer bepaald zal de store zijn deuren openen in de Guldenvlieslaan 26-28 te Brussel. Naar alle waarschijnlijkheid opent de Store haar deuren op 19 september, heel binnenkort dus.

Apple

Dat het hier nog gaat over geruchten mag je volledig vergeten. Het beste bewijs is het feit dat je al op het Apple WiFi netwerk kan. Een bewuste marketingstunt van Apple in haar nogal controversiële gecontroleerde leak strategie of een foutje van de provider ;)?

Nieuwe iPhones al beschikbaar?

Meestal gaat de opening van een Apple Store gepaard met een knappe lancering. Aangezien het volgende Apple event, waar naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 6S en 6S Plus gepland staan, op 9 september plaatsgrijpt, zou het wel eens kunnen dat de iPhone 6S en 6S Plus zijn Europese lancering kent in ons Belgenlandje ;)…

Jobje scoren bij Apple?

Het San Francisco gebaseerde technologie bedrijf spreekt tot de verbeelding van velen. Techies willen dan ook graag een job scoren bij Apple, maar dat blijft meestal bij een droom. Vandaag verandert dit ;). Apple is immers op zoek naar 17 medewerkers voor de winkel in Brussel.

Apple

Vandaag werden de nieuwe vacatures gelanceerd, en natuurlijk weten wij dat als eerste :). Wil je zelf ook de kans wagen om bij Apple aan de slag te gaan? Dan kan je hier solliciteren! Vergeet ons wel niet, als je uiteindelijk onderdeel wordt van het Belgische pioniersclubje 😉

Ludwig

Plaats reactie

werken-voor-apple-belgi-wij-hebben-de-vacatures