Scroll to top

Top

Geen reacties

Wakker je creatieve geest aan met deze gadgets

Gepost op 05/09/2017
Wakker je creatieve geest aan met deze gadgets

De zomer is het uitgelezen moment om de stress van het dagelijkse leven even te vergeten. In plaats van bezig te zijn met deadlines, meetings en lopende projecten loont het de moeite om je innerlijke creativiteit aan te wakkeren en aandacht te besteden aan het maakproces. Trouwens, ook binnen de werkcontext wordt het hebben van creatieve talenten en competentie belangrijker en belangrijker. Creativiteit helpt immers om problemen en uitdagingen op een nieuwe en minder voor de hand liggende manier op te lossen.Met dit in het achterhoofd startte de Technologium redactie de zoektocht naar een aantal betaalbare en toegankelijke technologiegadgets die het creatieve proces bevorderen. Deze zoektocht deden we in de online outlet van MediaMarkt. Het resultaat van deze zoektocht is een combinatie van drie betaalbare technologische producten die volgens ons de creatieve geest een handje kunnen helpen.

De Peaq Convertible

Deze transformatiekunstenaar zoals Peaq – het huismerk van MediaMarkt – de combi laptop/tablet zelf omschrijft, heeft alles in huis om een flexibele levenstijl mogelijk te maken en te bevorderen. Afhankelijk van je voorkeur, kan je het met magneten bevestigde klavier eenvoudig afnemen en terug bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de notebook in een oogwenk kan omgevormd worden tot een performante tablet. Mits de nodige apps kan je vervolgens naar hartelust schetsen en tekenen op de tablet. De Peaq heeft eveneens de nodige rekenkracht om de meest veeleisende grafische programma’s te draaien. Omdat MediaMarkt echt in haar eigen productengamma gelooft, komt deze Convertible met drie jaar garantie in plaats van de verplichte twee jaar.

Peaq Convertible

Interesse in de Peaq? Neem dan zeker eens een kijkje in de online outlet shop van MediaMarkt. Daar kan je deze topper voor 199 Euro verzilveren.

De Wacom Intuos Pen en Touch

Als je er echt van houdt om creatief aan de slag te gaan, dan zou dit artistieke duo wel eens voor jou kunnen weggelegd zijn. Met de Wacom Intuos is het heel eenvoudig om snel mooie digitale schetsen tot leven te toveren. Heb je er bijvoorbeeld  altijd al van gedroomd om een stripverhaal te maken, dan zal het bijgeleverde creatieve softwarepakket jou zeker en vast aanspreken. Dankzij een online mediacentrum kan je via zelfstudie jouw artistieke talent verder vorm geven. De Wacom koppel je in een handomdraai met een Windows of Mac. Geen complexe installatieprocedure wat dan ook. 

Intuos

Interesse? Je kan de Wacom Intuos Pen en Touch voor 152 Euro in plaats van 189 Euro aanschaffen in de outlet.

De Pentax K-50 reflexcamera

Na kunstenaar te spelen op de Peaq Convertible en de Wacom Intuos is het tijd om de buitenwereld in te trekken. Je zou ervan verbaasd staan hoe inspirerend en wonderbaarlijk een stad exploreren bijvoorbeeld wel kan zijn. Er gebeurt altijd wel iets en bepaalde momenten zijn perfect om op de gevoelige plaat vast te leggen. Het perfecte maatje hiervoor is de Pentax K-50 reflexcamera. Deze compacte professionele camera is gebouwd uit een zeer duurzaam materiaal dat stof- en weerbestendig is. Dit ruwe juweel kan de meest uitdagende omstandigheden aan. Daarnaast beschikt de K-50 over een hoogwaardige beeldsensor en uiterst professionele beeldmotor. Dit zorgt ervoor dat ook video opnames met de hoogste kwaliteit gebeuren. Naarmate je verder groeit als fotograaf, kan je de K-50 ook uitrusten met andere lenzen.

Pentax K-50

Klaar om de fotograaf in jezelf te ontdekken? De Pentax K-50 vind je in de MediaMarkt outlet voor 510 Euro in plaats van 599 Euro.

Ludwig

Plaats reactie

wakker-je-creatieve-geest-aan-met-deze-gadgets