Scroll to top

Top

Geen reacties

Veelbelovende smartphones voor dit najaar

Gepost op 28/08/2014
Veelbelovende smartphones voor dit najaar

Het belooft een druk najaar te worden in technologie land. Veel merken gebruiken de laatste vier maanden van het jaar om nog met nieuwe apparaten op de markt te komen, het ene al wat interessanter en innovatiever dan het andere. Nu dat september voor de deur staat, dachten we dat het wel eens interessant kon zijn om jullie een overzichtje te geven van de verwachte smartphones. Misschien dat je beter nog even wacht om die zuurverdiende vakantiegeld Euro’s uit te geven.

Innovatie bij Blackberry

Blackberry Passport
Het Canadese technologiebedrijf komt de komende maanden met een aantal interessante nieuwe apparaten op de markt. Het lijkt erop dat Blackberry terug richting heeft gevonden als we zien wat er ons te wachten staat. Zo worden er apparaten gelanceerd die specifiek gericht zijn op bepaalde, duidelijk afgelijnde doelgroepen, met iedere keer dat ‘business’ kantje waar het bedrijf toch best voor bekend staat. Verwacht je in de komende maanden maar aan de Blackberry Q20, Khan, Z3 en, onze favoriet, de Passport.

Sony vernieuwt de Xperia lijn

Sony
Ook van Sony verwachten we een aantal apparaten. Volgende week zou het bedrijf op IFA 2014 de nieuwe Xperia lijn voorstellen aan het publiek. Naast een nieuwe tablet, wordt er gehint dat het nieuwe vlaggenschip, de Xperia Z3, en de opvolger van de Xperia Z1 Compact zouden worden voorgesteld. Sony blijft duidelijk verder surfen op het succes van de Xperia lijn, we vragen ons af hoe lang dit nog zal duren aangezien we hier toch niet bepaald veel innovatie merken.

Hallo Nexus X of Nexus 6

Nexus 6
Het Amerikaanse Google zou ook klaar staan om de opvolger van de zeer gesmaakte Nexus 5 te lanceren. Een van de grote bazen bij Google vertelde begin 2014 dat we vernieuwing mogen verwachten in de Nexus lijn, wat de lancering van de Nexus 6 (of Nexus X) in de komende maanden ook weer een stuk zekerder maakt.

Motorola X+1

Motorola X+1
Naast de lancering van de langverwachte Motorola smartwatch, de Moto 360, zouden we ook een update van de Motorola X mogen verwachten. De Motorola X+1 zou naast verbeterde camera functies ook een soort van 3D scherm hebben. Wel wordt ook getipt dat Motorola de nieuwe Nexus 6  zou maken. Wordt het nu het één of het ander, dat is nog niet duidelijk.

iPhone 6 en 6L

iPhone 6L

Natuurlijk mogen we onze vrienden bij Apple niet vergeten. Heet van de naald: Het populaire tech bedrijf kondigde vandaag officieel aan een event te organiseren op 9 september met de teaser ‘Wish we could say more’. Wij zeggen alvast dat er een nieuwe iPhone 6 staat aan te komen en misschien ook een 6L, wat dan zoveel zou zijn als een groot uitgevallen iPhone 6. Check zeker ons ander artikel om meer te weten te komen over deze lancering.

Ziezo, dit zijn vijf verwachte smartphones voor het laatste kwartaal van dit jaar. Als we meer nieuws hebben, of één van deze apparaten vlug in handen kunnen krijgen, dan laten we jullie zeker meer weten!

Stay Tech’d!

 

 

Ludwig

Plaats reactie

veelbelovende-smartphones-voor-dit-najaar