Scroll to top

Top

1 reactie

VanMoof komt met uniek design voor elektrische fiets

Gepost op 01/04/2016
Aan alle fietsers: unieke e-bike binnenkort verkrijgbaar

Het Amsterdamse bedrijfje VanMoof is er wonderwel in geslaagd een elektrische fiets te ontwerpen die niet voldoet aan alle clichés die de jongere generaties ervan weerhouden er geld voor neer te tellen. Elektrisch fietsen is voor babyboomers, daar doen jongeren toch niet aan mee? De meeste elektrische fietsen zien er doorgaans immers onaantrekkelijk uit, je merkt zo die grote batterij op die er overduidelijk op is geschroefd!

Electrified-S_grey_04

De “Electrified S” breekt de clichés

Wanneer je het nieuwste model van VanMoof ziet geloof je haast niet dat dit een elektrische fiets is. De motor is volledig weggewerkt in het design. Met een enkele oplaadbeurt geraak je aan 32,5 km/u zo een 120 km ver. Met 18,5 kilogram is het meteen ook één van de lichtste elektrische fietsen wat maakt dat je, zelfs bij een platte batterij, nog steeds naar huis kan met de trappers. Eventjes naar zee fietsen vanuit Brussel is dus een mogelijkheid. En verblijf je zo’n zes uurtjes aan het strand dan kan je al meteen terug aangezien dit de tijd is dat de fiets nodig heeft om, via een gewoon stopcontact, de batterij volledig terug op te laden.

vanmoof6

Een fiets even “smart” als al jouw andere devices

Mensen willen “connected” zijn, altijd en overal. Dit is waarom digitale technologie één is geworden met onze dagelijkse activiteiten. Toch zijn de meeste fietsen, zelfs de elektrische, nog “domme” stukken technologie. De Electrified S brengt daar verandering in. Zo is de fiets uitgerust met een klein touchscreen, bluetooth, een 3G chip en een GPS zender. De fiets komt ook met een app (zowel voor Android als iOS) waarmee je de functionaliteiten nog verder uitbreidt. Zo kan je de fiets via de app locken en unlocken en kan je tracken waar de fiets is (wat ideaal is voor diefstalpreventie).

att

Kost ligt hoog maar is tijdelijk verlaagd

Als deze fiets jouw een “wauw” gevoel geeft moet je niet te lang wachten met bestellen. Aan een prijs van 2998 Euro schiet de fiets boven het budget uit van de meesten onder ons. Echter bestaat er vanaf 5 april 2016 de mogelijkheid om te pre-orderen waarbij je kan genieten van een reductie van maar liefst 1000 Euro als super early bird! Verwacht wordt dat de fiets een kleine omwenteling zal veroorzaken in steden (zoals Brussel) waar mobiliteit een ramp is en het terrein iets te heuvelig voor de meesten om voor een gewone fiets te opteren.

bike

Reacties

  1. Ik heb een link gekregen na mijn aankoop waarmee je de preorder nog kan plaatsen tot eind april, gebruik daarnaast de code ‘vanmoof100’ voor 100,- extra korting bovenop de ruime preorder korting: https://preorder.vanmoof.com/?ct-referral-code=o0OIzvRz

Plaats reactie

vanmoof-komt-met-uniek-design-voor-elektrische-fiets