Scroll to top

Top

1 reactie

Top smartphones van 2014 - Technologium

Gepost op 13/12/2014
Top smartphones van 2014

2014 was een jaar met veel smartphone madness. De categorie ‘phablets’ brak echt door dit jaar (categorie tussen smartphones en tablets), de technologie merken zetten in op het waterdicht maken van hun apparaten, een paar nieuwkomers wisten vriend en vijand te verrassen en een aantal gerenommeerde smartphone producten verruimden hun aanbod met smartwatches en andere wearables.

Als consument hebben we graag veel keuze, maar niet te veel keuze. De smartphone markt is er nu net ééntje waar er keuze te over is, dus lijsten we graag voor jullie de top smartphones op die ons dit jaar wisten te verrassen in een aantal categorieën.

Beste Budget smartphone

Oneplus One

 

 

 

 

De Oneplus One is de duidelijke winnaar in deze categorie. Voor 300 Euro krijg je immer de kwaliteit van een 700 Euro smartphone. Zowel de schermkwaliteit, de snelheid van de processor, de batterijlevensduur en de software behoren tot de top. De grootste challenge is er eentje kunnen bemachtigen. De Oneplus One kan je nog steeds niet vrij in de handel krijgen en je hebt een uitnodiging nodig om er eentje te mogen kopen.

Beste Phablet

 

Na wat twijfel geven we deze prijs aan de Galaxy Note 4. Deze phablet heeft een prachtig 5,7 inch scherm, een enorme batterij, een zeer goeie camera en is op de koop toe nog eens super krachtig. De Galaxy Note 4 weet eveneens het best het grotere scherm zo optimaal mogelijk te benutten. Onder andere dankzij een meegeleverde stylus wordt deze phablet een echte productiviteitstool.
Galaxy Note 4

 

Beste compacte smartphone

 

Xperia Z3 Compact

 

 

Niet iedereen is even gecharmeerd door de steeds groter worden smartphones. Aan je handgrootte kan je nu eenmaal niet veel veranderen (alhoewel :p). In deze categorie gaat de Sony Xperia Z3 Compact met de hoofdprijs lopen. De kleine broer van de Xperia Z3 boet zo goed als niet in aan kwaliteit en kracht. Je krijgt nog steeds een zeer mooi scherm, meer dan genoeg kracht, een topcamera en een volledig waterdicht apparaat.

Ludwig

Reacties

Plaats reactie

top-smartphones-van-2014-technologium