Scroll to top

Top

Geen reacties

Top drie tech cadeautips onder de 100 Euro - Technologium

Gepost op 11/12/2014
Top drie tech cadeautips onder de 100 Euro

Hohoho, Sinterklaas is nog maar net het land uit of daar staat alweer een ander heilig man klaar om ons te overdonderen met allerhande nuttige en minder nuttige cadeautjes. Waar Sinterklaas zich vooral focust op de kids, kan je zonder schroom als volwassene de Kerstman om een cool cadeau vragen.

De enige vraag die dan nog rest is wat je moet vragen voor jezelf of voor een andere geek. Wel, wij besparen je alvast het vele zoeken en nadenken met onze top 3 aan top tech cadeautips

1. de MiP robot

Speelplezier voor jong en oud. Deze robot tovert een glimlach op ieder (tech)fanaat zijn gezicht. Dit robotje balanceert zonder enig probleem op twee wielen en wordt bestuurd met gebaren en/of via een smartphone app. MiP is uitgerust met een redelijk wat software die je toelaten om een aantal spelletjes te spelen. Zo kan je twee robots met elkaar laten boksen, kan je de MiP laten dansen en proberen om zoveel objecten te stapelen op de robot. Dit alles voor 105 Dollar op Amazon.

2. Het Apple Iconic boek

Voor de Apple fans onder jullie is er een prachtig boek verschenen. Dit Iconic boek is HET ultieme eerbetoon voor het innovatieve technologie merk grootgebracht door Steve Jobs. De verschillende grote thema’s die Apple maken tot wat het is, worden aangesneden in dit boek. Zo wordt er heel wat aandacht besteed aan de hardware, de verpakking en ook aan de verschillende prototypes die Apple niet op de markt bracht. Wij hebben ons alvast eentje besteld :). Dit boek start aan 99 Dollar en kan je hier kopen.

3. De Withings Pulse Ox

Goeie voornemens voor volgend jaar zoals meer bewegen? Dan kan dit stukje technologie zeker van pas komen. De Withings Pulse Ox kan je dankzij een recente polsband ook om je pols dragen waardoor je een fitness tracker krijgt met alle toeters en bellen. In vergelijking met andere trackers (FuelBand, Fitbit en JawBone) beschikt de Ox over meer functionaliteiten zoals een hartslagmonitor. Echt wetenschappelijk zal dit niet zijn, maar zeker en vast een leuke manier om bewuster te gaan bewegen. De Withings vind je voor 99 Dollar op Amazon.

Happy shopping!

Ludwig

Plaats reactie

top-drie-tech-cadeautips-onder-de-100-euro-technologium