Scroll to top

Top

Geen reacties

Tinder applicaties voor atleten

Gepost op 23/11/2015
Tinder applicaties voor atleten

Beu om altijd alleen te sporten? Op zoek naar een buddy om je te motiveren wanneer je naar de fitness gaat?  Deze applicaties helpen je een nieuwe trainingsbuddy te vinden.

Sportsbuddy: gemakkelijk een sportbuddy vinden in je regio

Een zeer aangename applicatie die je helpt om nieuwe vrienden te leren kennen om je te vergezellen bij jou favoriete sportactiviteiten. Leuk is dat er een mechanisme is om te filteren op locatie en fitheid. Er is een matching systeem waarbij je op basis van verschillende beoordelingen een ideale sportpartner kan vinden.Enkel beschikbaar voor iOS.

 

CYCLEWE de ultieme applicatie voor fietsers

CycleWE  is een handige applicatie om andere fietsers te ontmoeten en samen te gaan rijden. Je kan zelf een rit voorstellen of gewoon een bestaande selecteren. Je kan kiezen om dan vrienden uit te nodigen of andere wielrenner op basis van hun profiel. Een GPS tracker is inbegrepen in de applicatie om je rit op te slaan. De applicatie is beschikbaar voor Android en iOS. Eén van de bezielers van de applicatie is de bekende wielrenner Nikki Terpstra.

terpe

Jaha: op basis van je locatie een sportpartner vinden

Jaha heeft hetzelfde doel als Sportbuddy, namelijk sporters van hetzelfde niveau in je regio te vinden. Je kan met Jaha gemakkelijk je eigen statistieken bijhouden dankzij de GPS-tracking. Je kan anderen uitdagen door bepaalde challenges op te zetten. En je kan berichten sturen naar andere sporters. Jammer dat deze applicatie weer enkel beschikbaar is voor iOSCaptureDit bericht werd in samenwerking met 4lmnts.eu geschreven.

 

Antoine Smets

Plaats reactie

tinder-applicaties-voor-atleten