Scroll to top

Top

Geen reacties

Stelde Tesla nu net een nieuwe Roadster voor

Gepost op 17/11/2017
Stelde Tesla nu net een nieuwe Roadster voor

De hele wereld zat te wachten op de nieuwe Tesla truck, en die werd ook voorgesteld. Maar daar stopte het niet. Onze eeuwige vriend Elon Musk maakte van de gelegenheid en alle aandacht wereldwijd gebruik om de nieuwe Tesla Roadster voor te stellen. En man, wat een hoogtechnologische bolide.

De traditionele Roadster killer

De nieuwe Roadster zou pas ergens in 2020 van de band rollen maar het belooft de moeite te worden. Om met een paar cijfertjes te gooien:

  • van 0 naar 100 KM per uur in 1,9 seconden (breekt alle records);
  • van 0 naar 160 KM per uur onder de 4 seconden (breekt opnieuw alle records);
  • een rij radius van om en bij de 1000 KM op 1 laadcyclus.

Met een prijskaartje van 200 000 Euro is het geen goedkope wagen. Maar dat is eigenlijk een fractie van de prijs die je voor ‘gelijkaardige traditionele’ wagens vandaag betaalt. Die traditonele sportwagens rij je jouw garage binnen voor 1 miljoen Euro.

Je kan de nieuwe Roadster nu al bestellen door een voorschot van 50 000 Dollar neer te tellen. Iets wat we ons een aantal jaren geleden niet konden voorstellen, maar wat sedert de komst van Tesla meer en meer ingeburgerd raakt. Zeker bij de technologie gekke inwoners uit de Verenigde Staten.

Als Elon zijn belofte zal nakomen, dan zullen de bestaande traditionele auto constructeurs de komende twee jaar serieus in actie mogen schieten. De Roadster doet zonder enige twijfel de harten van autoliefhebbers, elektrisch of niet, sneller slaan.

Wij weten alvast waarvoor sparen!

Ludwig

Plaats reactie

stelde-tesla-nu-net-een-nieuwe-roadster-voor