Scroll to top

Top

Geen reacties

Pimp je smartphone | Gepersonaliseerde telefoonhoesjes

Gepost op 21/05/2017
Pimp je smartphone | Gepersonaliseerde telefoonhoesjes

We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder onze geliefde smartphone. Overal waar we heen gaan, nemen we onze digitale vriend mee. Waar je vroeger hip en trendy was als je überhaupt een smartphone had, wordt er vandaag druk gezocht naar nieuwe manieren om je via je smartphone te onderscheiden van de rest.

Telefoonhoesjes

Of nog beter gepersonaliseerde telefoonhoesjes zijn enorm in populariteit aan het winnen. Menig jongelui maken er een sport van om HET hoesje te vinden. Het perfecte telefoonhoesje reflecteert enerzijds de personaliteit en anderzijds onderscheidt het zich van de grijze massa. De zoektocht naar dat speciale hoesje werd zonet een pak makkelijker dankzij onze vrienden bij Telefoonhoesjes.

Het perfecte hoesje maken

Dankzij een nieuwe tool kan je nu zelf jouw unieke telefoonhoesje ontwerpen. We gingen er zelf mee aan de slag en zagen dat het goed was. Zo kan je hoesjes maken voor de meest courante merken. Ook kan je naar hartelust personaliseren. Je kan eenvoudig kiezen tussen het toevoegen van een eigen tekst, een bepaalde foto of patroon en een unieke achtergrond.

telefoonhoesjes

Eenmaal klaar volstaat het om uit te checken en je adres in te geven. Vervolgens wordt jouw persoonlijke hoesje gratis opgestuurd. Leuk is ook dat als je voor 9uur ‘s avonds bestelt, het hoesje direct verzonden wordt. Update: Bij een gepersonaliseerd hoesje dient de bestelling echter voor 3u ‘s namiddags gebeuren, wil je het ‘s anderdaags nog in de post.

Screenprotector

Na de creatie van ons Technologium hoesje, beslisten we om ook een glazen screenprotector te bestellen. Deze gaan de digitale toonbank over voor iets minder dan tien Euro, wat een zeer goede prijs is. In de Apple Store betaal je immers al snel het drievoud voor een screenprotector van dezelfde kwaliteit. En zeg nou zelf, je zou toch niet willen dat je gepimpte smartphone plots volstaat met krassen op het scherm.

Meer over telefoonhoesjes hier, je eigen telefoonhoesje ontwerpen kan hier en via deze link kan je meteen ook een glazen screenprotector bijbestellen.

Ludwig

Plaats reactie

pimp-je-smartphone-gepersonaliseerde-telefoonhoesjes