Scroll to top

Top

1 reactie

Technologium @ Huawei

Gepost op 16/04/2015
Technologium @ Huawei

We verblijven woensdag en donderdag in London samen met Huawei. Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Chinese tech speler een conferentie waar de nieuwigheden aan een beperkte kring worden voorgesteld. En we kunnen jullie nu al vertellen dat ze duidelijk niet stilzitten, zoals jullie misschien wel een beetje hebben kunnen volgen via de Technologium twitter ;).

Dit jaar ging de conferentie door in Old Billingsgate, wat een congreshal is in hartje London. We wisten niet goed wat precies te verwachten, maar hetgeen we te zien en te horen kregen, lijkt duidelijk te maken dat Huawei de kaart van beter inspelen op de behoeften van de consumenten duidelijk trekt.

De grote aankondigingen van het event waren  de P8 en de P8 Max. Een nieuwe smartphone en een nieuwe phablet (tussen smartphone en tablet) die de kijk van Huawei op de toekomst van de mobiele hardware hard moeten maken.

Huawei

We zijn voor het moment de Huawei P8 en de Talkband B2 uitgebreid aan het testen. Dat laatste is een heel merkwaardig apparaatje, meer bepaald een combinatie van een smartwatch/fitness tracker en een bluetooth oortje. Binnenkort worden beide uitgebreid getest op Technologium.

Ludwig

Plaats reactie

technologium-huawei