Scroll to top

Top

Geen reacties

De Technologium Amazon Black Friday deals

Gepost op 24/11/2015
De Technologium Amazon Black Friday deals

Black Friday komt overgewaaid vanuit de States, maar is intussen ook al populair in Europa. Kort samengevat is Black Friday een dag waarop veel ketens enorm goeie prijsdeal aanbieden en heel veel consumenten koopjes doen. In 2014 werd in de US op deze dag alleen al voor 2,4 miljard USD online gewinkeld.

Aangezien er heel wat online elektronicaketens hun Black Friday koopjes bekend maakten, vonden we het de moeite om de Technologium top vijf tech deals te maken bij 1 van de grootste online winkels.

De AKG K702 Studio hoofdtelefoon

Black Friday

Het e-commerce platform Amazon biedt heel wat interessante deals aan. Zo kan je nu 62 procent besparen op de AKG K702 Studio hoofdtelefoon. Eentje die heel hoog aangeschreven staat bij mening muziekliefhebbers omwille van de superieure geluidskwaliteit. In plaats van 568 Euro betaal je nu 237 Euro. De deal kan je hier vinden.

De Oral B geconnecteerde tandenborstel

Black Friday

Jep, ook tandenborstels kunnen hoogtechnologisch en innovatief uit de hoek komen. Dat bewijst Oral B met de Pro 5000. Deze tandenborstel komt met een smartphone applicatie die je poetsgedrag nauwgezet bijhoudt en analyseert. Maak het poetsen van je tanden fun dankzij de Amazon deal. Je bespaart 70% op de normale retail prijs. Deze deal kan je hier vinden.

De Anker supermobiele externe batterij

Black Friday

Naar eigen zeggen de compactste externe batterij met een degelijke laadcapaciteit. De Anker mobiele batterij levert niet enkel knap laadwerk, maar ziet er ook nog goed uit ook. Dit hebbeding belandt in je reistas voor 22 Euro. De Anker bestellen kan hier.

Het Kensington Universal docking station

Black Friday

Je laptop met 1 kabeltje transformeren in een volledige desktop kan dankzij een docking station. En dat is exact waar de Kensington SD3500v voor zorgt. Een extern scherm aansluiten, 6 bijkomende USB poorten en super snel externet internet is een fluitje van een cent voor deze transformer. In plaats van 270 Euro betaal je nu ongeveer 93 Euro. De Kensington bestellen kan hier.

De iQualtech bluetooth speaker microfoon

Black Friday

Deze bluetooth speaker zorgt niet alleen voor knap geluid, maar kan ook gebruikt worden als microfoon. Het design kon ons ook wel charmeren. De iQual ziet er immers uit als een oude studiomicrofoon en oogt knap op je bureau. Het is eens iets anders dan een gewone speaker. Op dit stukje technologie geniet je een korting van 68%. Meer informatie vind je hier.

Maxime Pruvost

Plaats reactie

de-technologium-amazon-black-friday-deals