Scroll to top

Top

1 reactie

Briljante Tech startup day

Gepost op 10/05/2014
Briljante Tech startup day

De Belgische tech startup community is booming!

Deze week donderdag was een hoogdag voor de tech start-up community in België. de nu nog beperkte tech scene kwam immers samen op een fantastisch georganiseerde Tech Startup Day in Costation te Brussel, kudos aan de organisatie van #startupsbe.

Natuurlijk konden wij dit initiatief niet links laten liggen. Aangezien het ook één van onze doelstellingen is om tech entrepreneurship in België te stimuleren en te vertegenwoordigen, waren we ook van de partij :). En boy, wat een interessante dag was het!

Het event bestond uit een straffe cocktail van relevante workshops voor starters, netwerking tussen starters van de tech scene en potentiële investeerders, en plenaire sessies waar een aantal goeroe uit de internationale entrepreneurship industrie hun verhaal kwamen doen. We leerden heel wat bij om het Technologium verhaal verder uit te bouwen.

We kregen eveneens de kans om bij verschillende partijen ons verhaal te doen en je merkt dat er heel wat enthousiasme heerst rond hetgeen we aan het doen zijn? Altijd leuk! Ook kwamen we in contact met een aantal starters met wie we gedurende de komende weken en maanden verder zullen samenwerken. Hou dit dus zeker verder in gaten ;)!

Als we de dag uiteindelijk met één woord zouden moeten samenvatten, dan zou het wel ‘ENERGIE’ zijn. Het is spectaculair te zien hoeveel er gaans is en hoe dynamisch de tech start-up scene is.

Nu hopen dat de beleidsmakers ook genoeg oog hebben voor de start-up community en deze de nodige kansen biedt! Het is belangrijk om tech entrepreneurship via allerhande kanalen te stimuleren, maar hiervoor hebben een formeel institutioneel kader nodig, iets wat vandaag nog ontbreekt.

Let’s make this happen!

 

 

Ludwig

Plaats reactie

briljante-tech-startup-day