Scroll to top

Top

Geen reacties

Tech Startup Day: een dag voor startups 

Gepost op 01/02/2016
Tech Startup Day: een dag voor startups

Binnenkort is het weer zover: de volgende editie van Tech Startup Day. Op 18 februari 2016 staan er weer een hoop boeiende workshops en lezingen voor startups te wachten. Een evenement dat elk jaar groeit in ambitie en meer en meer als de hoogmis van de Belgische Startup scène kan worden beschouwd.

Heb je interesse om met meer dan 1000 anderen en meer dan 70 ondersteunende organisaties in contact te komen, dan kan dit nog! Vind je tickets hier.

Wat staat er op het programma?

Je kan gedurende heel de dag deelnemen in workshops die gaan over de typische startup topics: pitching, funding, bootstrapping, scaling, … . Zeggen deze termen je nog niet veel? Des te meer reden om af te zakken naar The Egg in Brussel. Ook zal er gepraat worden over het falen in startups, iets dat, ondanks minder sexy en aantrekkelijk, een wezenlijk deel is van het ondernemen. Het hoeft niet fataal te zijn om te falen, maar dat je zal falen staat alvast vast. Een prettig ondernemen gewenst!

Schermafbeelding 2016-01-28 om 06.16.04

De sprekers van het evenement zijn ook niet te onderschatten: meer dan 40 uit alle sectoren. Een aantal founders van beloftvolle startups zullen aanwezig zijn (Teamleader, Neoscores, Take Eat Easy, …) alsook uit het bekende circuit (Microsoft, ING, … ) . Zelfs Alexander de Croo komt spreken, waarschijnlijk om de Tax Shelter wat verder toe te lichten: een bijzonder interessante en vooruitstrevende maatregel vanuit de regering om startups een hart onder de riem te steken.

Ook zal er dit jaar een mini-hackaton plaatsvinden als ik het juist voorheb. Hack-a-Post biedt een challenge aan waar je de dag zelf op kan werken om innovatieve oplossingen te vinden met resources die Bpost en Proximus IoT Network je aanreiken. Iets om naar uit te kijken.

Kortom, voor ieder wat wils! Zien we jullie daar?

 

Thomas Verhoef

Plaats reactie

tech-startup-day-een-dag-voor-startups