Scroll to top

Top

Geen reacties

Tariefchecker: stroom en gas op maat

Gepost op 14/06/2016
Tariefchecker: stroom en gas op maat

Ja natuurlijk, het is al sinds 2012 mogelijk om als particulier of kleine zelfstandige van energieleverancier te wisselen zonder hiervoor een boete te betalen. Maar toch blijven zo weinig mensen het doen. Wij vonden het dus hoogtijd om een hoogwaardige speler op te zoeken die onafhankelijk de vergelijking voor jou maakt tussen meer dan 10 energieleverancier zodat jij enkel nog de voordeligste energieleverancier eruit moet pikken. Tariefchecker bleek een goede kandidaat.

Zelf heb ik er onlangs ook mee te maken gehad: ik moest me aansluiten op het stroomnetwerk. Een expert ben ik niet: Stroom is toch stroom?  Moet ik een groepsaankoop doen? Welke kortingen zijn er? Wat is groene stroom? Etc.. . Vragen waar je liefst wel een antwoord op hebt.

Keuzemoeheid

Ik zat met Dimitri, de oprichter van Tariefchecker, samen om het over zijn website te hebben die sinds midden 2014 volledig functioneel is. Waarom Tariefchecker? onafhankelijkheid, de mogelijkheid om alle grote spelers te vergelijken, kortingen te incorporeren in eindbedrag en niet onbelangrijk de mogelijkheid om stroom én gas in 1 eindberekening weer te geven.

tariefchecker

En dat is wel zo handig in een maatschappij waarin je al aan zoveel moet denken en verwacht wordt dat je van alles verstand hebt. Ik wil niet zeurderig overkomen maar als het gaat over facturen die kunnen oplopen tot in de honderden euro’s heb ik wel liever wat geruststelling dat ik de juiste keuze maak.

Dimitri haalt ook nog een ander argument aan: ‘ Wat je vaker moet opmerken is dat mensen op een bepaald moment gewoon geen zin meer hebben om te kiezen. Er is al zoveel keuze en het wordt je in de meeste gevallen niet makkelijker gemaakt. Denk aan een tandpasta kiezen of je volgende vakantie. Overal moet je kiezen en dat is niet altijd waar je zin in hebt of waarin je je capabel voelt dat je wel de juiste keuze zal maken. Tariefchecker wil alleszins op het gebied van stroom en gas het voor jou gemakkelijker maken en dit als onafhankelijke speler zodat je zeker mag zijn dat je de beste deal krijgt.’

Verzekerd en gemakkelijk

tariefcheckerTariefchecker helpt je door in een aantal stappen je van de nodige informatie te voorzien zodat het gaandeweg duidelijk wordt wat voor jou de beste keuze is. Niet alles in één keer. En in 10 minuten ben je, met de nodige informatie op zak, aangesloten bij een nieuwe energieleverancier. Verzekerd van de beste prijs. Toch wel zo handig en niet zo ingewikkeld in vergelijking met dat je zelf alles begint uit te pluizen. Een simpel idee met groot resultaat.

 

 

 

 

Thomas Verhoef

Plaats reactie

tariefchecker-stroom-en-gas-op-maat