Scroll to top

Top

Geen reacties

Startup Battlefield op Techcrunch Disrupt London

Gepost op 07/12/2015
Startup Battlefield op Techcrunch Disrupt London

Vandaag nemen 14 geselecteerde startups het tegen elkaar op in de Startup Battlefield op Techcrunch disrupt in Londen. Deze battlefield is jullie misschien al bekend uit de HBO serie, “Silicon Valley”. Voor diegenen die het in Keulen horen donderen; op deze battlefield strijden de startups voor een prijs van 30.000 Euro aan de hand van hun pitch. Bedrijven zoals Dropbox, Yammer, Mint.com en vele andere ondertussen grote en bekende namen, namen in het verleden al deel aan Techcrunch Disrupt. Ondertussen hebben de voorgaande finalisten samen al meer dan 5.7 Miljard dollar opgehaald, 69 bedrijven zijn overgenomen en twee zijn ondertussen op de beurs gekomen. Benieuwd waarmee de huidige geselecteerde deligatie ons in de toekomst nog gaat omver blazen! De grote finale zal morgen plaatsvinden, vandaag mochten de founders met hun teamleden reeds pitchen.

De geselecteerde startups:

 • Caruma Technologies: de Caruma Cam is de eerste geconnecteerde auto-camera. Het laat je toe je auto 247 in het oog te houden en op een slimmere manier te rijden.
 • Emotech: zij stelden vandaag Olly voor, de eerste persoonlijke robot met een unieke persoonlijkheid. Olly zal zijn gedrag over de tijd heen aanpassen op basis van de interactie dat hij met jou heeft.
 • EnergyElephant: Maak betere beslissingen rond je energieverbruik. Deze app gaat je verbruik analyseren aan de hand van een heleboel data en zal je helpen duurzamer om te springen met je energie.
 • FairFleet: Fairfleet helpt jou in ontelbare situaties waarvoor je een drone zou kunnen inzetten. Via de community kan je je inschrijven om ‘drone-piloot’ te worden om vervolgens architecten, ingenieurs of gewoon bedrijven te gaan helpen.
 • Hamwells: deze mannen stelden een e-shower voor die je water filtert, zuivert, en een intelligente manier van sproeien gebruikt. Neem een duurzame douche die je 80% aan energie bespaart en 90% aan water!
 • Jukedeck: Maak zelf unieke muziek voor al je video’s! Elk liedje is uniek, op maat gemaakt en vrij van auteursrechten aangezien jij de auteur bent.
 • Lystable: Beheer je bedrijf of klanten met Lystable, een intelligent platform dat de manier van samenwerken drastisch verbetert en optimaliseert.
 • Mainframe: Deze slimme applicatie analyseert je mails, sms’en, agenda,… om je communciatie efficienter te organiseren.
 • MAX: de nieuwe DHL voor Afrika! Ontdek hoe je eenvoudig en veilig een pakje kan opsturen.
 • Movebubble: deze app maakt het eenvoudiger en efficiënter voor mensen die in Londen een appartement of flat zoeken te huren of verhuren.
 • Sevenhugs: een device dat de slaap van je hele familie monitort! HugOne helpt jou en je familie beter te slapen door de temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit te regelen.
 • Veyo Care: Veyo helpt je de gepaste thuiszorg op maat aan te bieden. Afhankelijk van je noden zullen ze je een verzorger aanbieden die de nodige capaciteiten heeft voor wat jij zoekt.
 • YayPay inc: dit bedrijf zal je helpen met facturen te versturen, op te volgen en je te garanderen dat de factuur binnen vooropgestelde tijd zal betaald worden door de andere partij. Minder zorgen en administratie voor bedrijven!
 • YOOBIC: Merken en retailers die Yoobic gebruiken zullen hogere salescijfers halen! Krijg realtime gegevens vanuit de field om de marketing campagnes in de winkel direct te controleren en hun impact te optimaliseren.

Morgen zal de winnaar bekend gemaakt worden. Hou zeker onze social media en website in het oog als je meer te weten wilt komen! Wij kijken alvast in spanning uit naar morgen.

Stay Tech’d!

Christophe Havermans

Plaats reactie

startup-battlefield-op-techcrunch-disrupt-london