Scroll to top

Top

Geen reacties

Sport de ziel uit je lijf met deze technologie

Gepost op 24/08/2017
Sport de ziel uit je lijf met deze technologie

De tijd dat sporten louter een proces was van sportkleren aandoen en vertrekken, ligt intussen ver achter ons. Dat technologie vandaag zijn intrede heeft gedaan in sport is een understatement. Een slimme zwembril, een geconnecteerde basketbal of een pratend springtouw. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat.

Technologie maakt sporten leuker, zoveel is zeker. Om jullie wat te inspireren zijn we in de Outlet Store van MediaMarkt gaan grasduinen op zoek naar leuke sporttechnologie.

De Garmin ForeRunner 630

Voor de loopfans onder jullie selecteerden we deze GPS smartwatch. De Garmin 630 Midnight Blue richt zich tot lopers die zo gedetailleerd mogelijk de data van hun sportieve prestaties willen bijhouden. Zo analyseert deze smartwatch je hartslag en krijg je op basis hiervan informatie over welk type van training het best is, gebaseerd op je persoonlijke stresscore. Ook meet de Garmin in real-time je sportieve prestaties om een beter idee te geven van je algemene prestatievermogen.

MediaMarkt

De Garmin Forerunner staat momenteel scherp geprijsd in de Outlet Store van Mediamarkt. Neem hier zeker eens een kijkje!

De Rollei ActionCam 410

Hou je meer van extreme sporten die voor prachtig beeldmateriaal kunnen zorgen? Dan kan deze Rollei actiecamera wel iets voor jou betekenen. De Rollei legt moeiteloos de hoogste jumps, snelste bochten of grootste golven vast in hoge resolutie met de CMOS Sensor. Dankzij een compact en robuust design kan je de Rollei overal zorgeloos meenemen. De ingebouwde WiFi connectiviteit laat je toe om snel de gemaakte beelden door te sturen naar je smartphone of computer. Je meest impressionante sportmomenten delen was nog nooit zo eenvoudig.

MediaMarkt

Je kan de Rollei actiecamera scoren in de Outlet Store van MediaMarkt.

De AudioTechnica SonicSport

De juiste muziek kan ervoor zorgen dat jouw sportieve prestaties nog beter worden. Die laatste 100 meter spurten met opzwepende muziek, het gevoel alleen al doet ons zin krijgen om onze loopschoenen aan te trekken. Audio Technica, een merk dat gekend staat voor zijn studio kwaliteit headphones, brengt met SonicSport een op sport gericht productgamma. Naast de goeie geluidskwaliteit, zitten deze oortjes ook stevig rond je oren. Ervaren lopers weten immers hoe onhandig sportheadphones zijn die constant uit je oren vallen. Dat laatste is dus absoluut geen probleem met de AudioTechnica SonicSport ATH-SPORT1.

MediaMarkt

Deze sport headphones vind je in de MediaMarkt Outlet Store. Neem zeker eens een kijkje!

Ludwig

Plaats reactie

sport-de-ziel-uit-je-lijf-met-deze-technologie