Scroll to top

Top

Geen reacties

Scoop: je kan vandaag tussen 12u en 13u de OnePlus 2 bestellen zonder invite

Gepost op 12/10/2015
Scoop: je kan vandaag tussen 12u en 13u de OnePlus 2 bestellen zonder invite

De oprichter van OnePLus, Carl Pei heeft toegegeven dat de lancering van de OnePLus 2 niet verlopen is zoals het moest. Hij heeft zijn excuses aan de verschillende partners, medewerkers en klanten aangeboden. Zo zou het 30 tot 50 maal gemakkelijker zijn om een “exclusieve” uitnodiging te bekomen, deze zijn nodig om de OnePlus 2 te mogen bestellen. Een maand na de lancering is het nog altijd een hele opdracht om de felbegeerde OnePlus 2 uitnodiging te verkrijgen.

Om zich te verontschuldigen: 1 uur waarbij je de OnePlus 2 kan bestellen zonder uitnodiging

Carl Pei heeft beslist om zijn woorden in daden om te zetten. Dit doet hij door vandaag gedurende 1 uur bestellingen te accepteren voor de OnePlus 2 zonder dat daarvoor een uitnodiging vereist is. Deze actie werd aangekondigd op de officiële OnePlus blogs.

Wat moet je allemaal weten?:

  • Maximum 2 toestellen per bestelling
  • De verkoop gaat door tussen 12u – 13u CEST
  • Er is geen limiet op het aantal bestellingen
  • De leveringstijd is niet gecommuniceerd (maar zal langer zijn de 2/3 weken die vandaag van toepassing zijn voor degene met een uitnodiging)
  • Link naar de website: https://oneplus.net/be_nl
  • Alle hierboven vermelde zaken zijn natuurlijk geldig als de website de toevloed aankan (wat niet het geval was bij vorige OnePlus acties)

Is deze speciale verkoop een geniale marketingstruk of een oprechte actie? Voor de diehard OnePlus fans zal dit waarschijnlijk niet veel uitmaken.

Stay tech’d!

 

Antoine Smets

Plaats reactie

scoop-je-kan-vandaag-tussen-12u-en-13u-de-oneplus-2-bestellen-zonder-invite