Scroll to top

Top

Geen reacties

Terug aan het toetsenbord met de nieuwe Samsung

Gepost op 14/08/2015
Terug aan het toetsenbord met de nieuwe Samsung

Gisteren presenteerde Samsung de opvolger van de Note 4 en de Galaxy S6 Edge. De Galaxy S6 Edge+ weet met zijn 5,7″ scherm iets meer beeld te bieden dan zijn voorganger, maar de specificaties bleven grotendeels gelijk met zijn voorganger. De Edge+ beschikt wel over een gig extra aan werkgeheugen, goed voor een totaal van 4GB geheugen. Wij zijn vooral fan van de extra grote batterij van 3000mAh. Dit mooie toestel kost je wel maar liefst 799 euro.

Ook de Note 4 krijgt een opvolger die voorspelbaar de Note 5 gedoopt werd. Dit toestel zal wel niet verkrijgbaar zijn in Europa. De boosdoener hiervoor is de stylus die zo typerend is voor de Note range. Europeanen gebruiken volgens Samsung al een paar jaar geen styli (correct meervoud van stylussen) niet meer, waardoor het niet zinvol is om de Note 5 in onze contreien te lanceren.

Galaxy S6 edge+_Keyboard cover_01

Wat mijn persoonlijke aandacht echter trok was de Keyboard Cover die gelanceerd werd voor de Galaxy S6 Edge+. Als een van de laatste der BlackBerrygebruikers zweer ik immers nog altijd bij een fysiek toetsenbord.
Deze cover bestaat uit twee delen: de achterkant kan je zien als een simpele cover die je toestel beschermt en dan klik je vooraan het toetsenbord weg. Sensoren in het toestel detecteren dan de accessoire en passen de layout van je apps aan.

Dat klinkt alvast veelbelovend! We zijn alvast benieuwd hoe dit toetsenbord zich verhoudt ten opzichte van het perfecte BlackBerry toetsenbord. En laat ons hopen dat het een begin van een nieuwe trend in de Android wereld vormt.

Bram Vandewalle

Plaats reactie

terug-aan-het-toetsenbord-met-de-nieuwe-samsung