Scroll to top

Top

Geen reacties

MWC 2017 | Dan toch een Samsung Galaxy S8

Gepost op 01/03/2017
MWC 2017 | Dan toch een Samsung Galaxy S8

Wel, om te starten moeten we onze titel wat nuanceren. De Samsung Galaxy S8 werd niet getoond tijdens MWC 2017 noch werd de S8 bevestigd door Samsung zelf. Op de homepage van Samsung vinden we wel al eventjes een weinig onthullende visual voor het nieuwe unpacked event op 29 maart. Die bewuste afbeelding krijgt plotseling veel meer betekenis dankzij een leak. Evan Blass, verantwoordelijk voor heel wat smartphone avant-premiëres, deelde vandaag de volgende foto op Twitter.

De S8 in wat meer detail

De foto bevestigt de afbeelding van de officiële Samsung uitnodiging en doet ons nu eigenlijk al wat wateranden. Samsung lijkt design- en schermgewijs heel wat nieuwe registers open te trekken. Spijtig genoeg hebben we nog geen detail foto’s van de achterkant.

Ons baserend op de bovenstaande afbeelding, ziet het er naaruit dat Samsung de Android software eveneens serieus heeft bijgeschroefd. We kunnen alleen maar hopen dat het Samsung besturingsysteem zo nauw mogelijk aansluit bij de Google versie van Android. Want zeg nu zelf, de beste versie van Android is vandaag die van Google zelf.

Naarmate meer details bekend geraken, houden we jullie op de hoogte. Schrijf je hier ook in om het Unpacked event live mee te maken.

Ludwig

Plaats reactie

mwc-2017-dan-toch-een-samsung-galaxy-s8