Scroll to top

Top

Geen reacties

De Roularta Mediatech Accelerator | Negen geselecteerde startups

Gepost op 06/02/2017
De Roularta Mediatech Accelerator | Negen geselecteerde startups

Heel recentelijk lanceerde de Roularta Media Group (RMG) een accelerator project voor startups in de media sector. Het opzet is duidelijk: door met innovatieve jonge bedrijven samen te werken kan de Belgische mediamastodont een duidelijk innovatietraject op poten zetten. Ook voor de startups valt er heel wat te leren en te experimenteren. RMG heeft immers heel wat Belgische (en internationale) mediadragers en kanalen in handen. Zowel geprinte als digitale merken behoren tot de Roularta familie, wat een heleboel mogelijkheden biedt voor alle partijen.

De negen geselecteerde startups zullen gedurende de komende maanden samenwerken met Roularta en op die manier ook hun eigen model verder valideren en bijschaven. Het traject wordt eind mei/begin juni afgesloten met een demodag. Roularta werkt samen met een aantal bekende namen uit de industrie om de gekozen startups met raad en daad bij te staan. Onder de mentoren vinden we mensen van Roularta zelf zoals Rik De Nolf, William De Nolf, Xavier Bouckaert en Erwin Danis alsook externe mentoren zoals Bart Becks, Omar Mohout en Dado Van Peteghem.

De door Roularta geselecteerde startups

De negen geselecteerde startups leer je kennen via het filmpje hieronder. Via de links onder de video kan je de website van de respectievelijke startup ontdekken.

Ludwig

Plaats reactie

de-roularta-mediatech-accelerator-negen-geselecteerde-startups