Scroll to top

Top

Geen reacties

Thé Ring bestuurt al je toestellen met een vingerknip!

Gepost op 13/10/2014
Thé Ring bestuurt al je toestellen met een vingerknip!

Het Japans bedrijf Logbar, heeft de eerste slimme ring ontworpen. Met deze ring kan je tal van toestellen bedienen; je televisie, Google Glasses, je smartphone, etc….

The Ring (de originele naam van dit nieuwe product) is zeer simpel te besturen. Je moet deze rondom je wijsvinger plaatsen en dan op een klein knop duwen op de zijkant van de ring. Hierna kan je allerlei bewegingen maken met je vinger waardoor er een bepaalde handeling uitgevoerd wordt door een toestel in de buurt. Zo kan je;

  • De televisie aan of uit zetten
  • Je muziek luider zetten, naar het volgende liedje gaan, …
  • Lichten aan en uit zetten
  • Contactgegevens uitwisselen met iemand die ook over een ring beschikt
  • Een taxi bestellen
  • Een bericht schrijven en versturen (hiervoor heb je ook Google Glasses nodig)
  • ……

Zoals je op het filmpje kan zien, is elke handeling aan een bepaalde actie glinkt. Je kan zelf bepalen wat voor handeling welke actie genereert, bijvoorbeeld twee keer naar links wijzen om naar een volgend liedje te gaan. De combinaties worden zo eindeloos, als je maar alles kan onthouden!

Deze ring is weer een product van het bekende crowdfunding platform Kickstarter. Voor degene die crowdfunding niet kennen, het principe is simpel, je betaald op voorhand voor een product dat nog niet bestaat en dankzij deze voorschotten hebben ondernemers de middelen om het product effectief te ontwikkelen. The Ring is beschikbaar op de markt sind 9 oktober aan de prijs van 210 Euro.

Stay Tech’d!

 

Antoine Smets

Plaats reactie

th-ring-bestuurt-al-je-toestellen-met-een-vingerknip