Scroll to top

Top

Geen reacties

Rich Kids | Het social media netwerk voor de rijksten der aarde

Gepost op 06/03/2017
Rich Kids |  Het social media netwerk voor de rijksten der aarde

Een van de essentiële onderdelen van de meest bekende sociale media netwerken is hun inclusiviteit. Je kan lid worden onafhankelijk van je ras, geslacht, geloofsovertuiging of herkomst. Uitgesloten worden is zo goed als onmogelijk tenzij je echt serieus over de schreef gaat en de vooropgestelde regels aan je laars lapt.

Maak je echter een doorsnede van onze tastbare maatschappij, dan wordt het al gauw duidelijk dat deze inclusiviteit niet overal van kracht is. Clubs zoals Soho House, The Battery of the Lions zijn eerst en vooral enkel op uitnodiging, maar in de meeste gevallen moet je nog eens door een selectieproces en komt er een jaarlijkse clubvergoeding bij te pas.

Heel recentelijk echter, kwamen we via-via in contact met een social media netwerk dat enkel voor de jetset is weggelegd. De naam kan bijna niet duidelijker….

Rich Kids

Het social netwerk werd opgericht door Juraj Ivan. Hij had het zo een beetje gehad met de bestaande sociale netwerken en dan vooral met het feit dat iedereen zich rijk kan voordoen. Door een hashtag toe te voegen aan een Instagram foto kan Jan en alleman de indruk wekken op bergen geld te zitten terwijl dat helemaal zo niet is.

Daarop vond de jonge Slovaak er niets beter dan een app te lanceren waar enkel de echte rijken der aarde met de plak zwaaien. In realiteit is Rich Kids eigenlijk zo goed als een kloon van Instagram. Je post foto’s van decadente feestjes, 24 karaat uurwerken of exclusieve wagens. Andere Rich kids zien vervolgens je foto’s passeren en kunnen je beginnen volgen. Op die manier wil Rich Kids leden met elkaar in contact brengen.

Om al dat gepoch mogelijk te maken, betaal je 1000 US Dollar per maand. Een derde van de totale inkomsten wordt gebruikt om internationale goede doelen te ondersteunen volgens de oprichter. Wil je zelf eens een kijkje nemen hoe het er bij de social media jetset aan toe gaat? Kijken kan gratis, het is pas als je zelf wil beginnen delen dat je moet beginnen betalen!

Ludwig

Plaats reactie

rich-kids-het-social-media-netwerk-voor-de-rijksten-der-aarde