Scroll to top

Top

Geen reacties

Mist je iPhone soms ook wat energie?

Gepost op 16/02/2014
Mist je iPhone soms ook wat energie?

Power Bank to the rescue!

Zoals jullie misschien wel weten, is de batterijlevensduur van smartphones meestal niet bepaald spectaculair te noemen. Op een aantal uitzonderingen (zoals de Moto G) na, doe je meestal niet langer dan 1 dag met een opgeladen smartphone!

Niet anders bij de iPhone. Als very connected person is de smartphone zo goed als het verlengde van onze arm, en dit gaat gepaard met intensief gebruik. Om niet zonder energie te vallen, lopen we dus ook de ganse dag rond met een charging cable, just in case of ;).

Nu komt Mobile World Congress eraan! En most likely zal het getweet, gefacebook, gewhatsapp en gemail daar nog net wat intensiever zijn. Als er één moment is waarop we niet willen dat onze iPhone sterft, dan is het wel tijdens MWC14 J.

Het was dus hoog tijd om de iPhone van wat energiereserves te gaan voorzien, en dit kan tot op heden nog altijd best met een zogenaamde powerbank.

Powerbanks komen in verschillende vormen en versies. Je kan er kopen voor 10EUR maar je kan er evengoed kopen voor 90EUR. Na veel gewik en geweeg, gegoogle en geyoutube, viel ons oog uiteindelijk op een powerbank van om en bij de 25EUR.

De looks

Veel van de skins die we probeerden ruïneerden de looks van de iPhone. Sowieso wordt je iPhone wat bulkier omwille van de case, maar er zijn duidelijk gradaties tussen de verschillende cases. De powerbank waarover we hier spreken, weet er dankzij de afgeronde hoeken toch voor te zorgen dat je iDevice niet veel inboet op vlak van looks.

De case voelt premium aan! Het rubber materiaal van de case voelt goed in je hand, toch ook wel niet onbelangrijk voor een smartphone. Ook past je iPhone nog steeds zonder probleem in je broekzak, the place where your phone feels best at home J.

De case komt in verschillende kleurtjes, van subtiele black & white kleuren, tot artys fartsy roze en baby blauw. 

De functionaliteiten

De bedenkers van deze powerbank gaven de case naast een batterij ook nog wat extra functionaliteiten. Zo krijg je een ingebouwde kickstand voor je iPhone alsook een aantal indicatorlampjes die de laadstatus van je powerbank weergeven.

Mochten deze functionaliteiten ten koste gaan van de kerntaak, namelijk de iPhone langer doen leven, zou het een no go zijn. Echter, dit is hier niet het geval.

The juice

De case heeft een capaciteit van 2200 mAh, en we merken onze iPhone tot 1,5 langer mee gaat. In plaats van 1 dag, geraken we ongeveer 2,5 dagen rond met een fully charged iPhone 5 en een fully charged Powerbank. Niet mis toch!?

Conclusie

Als je geen case nodig hebt, dan ben je best zonder. Je iPhone ziet er stukken beter uit zonder Powerbank, maar looks don’t always do the trick!

Als je zoals ons in omstandigheden komt, waar opladen niet zo voor de hand ligt en/of je iDevice heel intensief gebruikt wordt, dan kunnen we zonder enige twijfel deze powerbank aanraden. Voor 25EUR krijg je heel wat in return en betaal je niet voor 1 of andere fancy brand name, if you know what I mean!

De Powerbank kan hier online besteld worden en bestaat zowel voor iDevices als voor andere populaire smartphones.

Overzicht scores

Looks
7
Functionaliteiten
9
8

Topper

Voor 25EUR krijg je heel wat waar voor je geld. Naast de kerntaak goed vervullen, zorgen de extra functionaliteiten van deze powerbank voor het verschil. Ben je dus op zoek naar een powerbank die looks en functionaliteiten combineert, dan zit je met deze powerbank goed.
Ludwig

Plaats reactie

mist-je-iphone-soms-ook-wat-energie