Scroll to top

Top

Geen reacties

Pimp je Iphone 6 met 24 karaat goud!

Gepost op 22/09/2014
Pimp je Iphone 6 met 24 karaat goud!

Velen zien het bezitten van de allernieuwste Iphone 6 en Iphone 6 plus als een status symbool. Maar als je echt “over the top” wil gaan moet je jou nieuwe smartphone bij het bedrijf Goldgenie kopen. Zij verkopen luxueuze limited edition Iphone’s die verguld zijn met  24 karaat goud. De nieuwe gouden Iphone 6 kan je al verkrijgen voor 3700 euro, misschien een beetje duur maar je krijgt er een mooie houten bewaarkist bij 😉 .

Goud is niet je ding? probeer dan de zilveren of bronzen editie

Speciaal voor de nieuwe Iphone 6 is er ook een bronzen en zilveren editie gemaakt. Je kan er zelfs voor kiezen om het Apple symbool op de achterzijde te laten inleggen met Swarovski diamanten.

goldgenie-iphone-6-6-600x283

Er is een speciale editie voor de golfstaten

In de Golfstaten bevindt zich een groot deel van de afnemers van deze exclusieve smartphones. Daarom heeft Goldgenie besloten om met de komst van de nieuwe Iphone 6 een exclusieve serie te maken voor deze landen. Deze limited editions zijn vergelijkbaar met de “standaard” vergulde modellen, buiten dat er een embleem verwijzend naar één van de Golfstaten gegraveerd staat op de achterkant. Zo heb je een model voor Kuwait, Oman, Bahrain, Irak, de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar en Saoedi-Arabië; van elk model worden er maar 100 gemaakt.

goldgenie-iphone-6-9-600x337-2

 

In het geval dat je al over een Iphone 6 zou beschikken kan je deze opsturen en laten vergulden, dat kost je dan “maar” 1700 euro. Wij zijn in ieder geval al blij met een gewone Iphone 6, maar voor elk wat wils natuurlijk.

Stay Tech’d

 

 

 

Antoine Smets

Plaats reactie

pimp-je-iphone-6-met-24-karaat-goud