Over Technologium

Leuk dat je ons bezoekt!

Wie of wat is Technologium?

Technologium is de website de technologie dichter bij jou brengt. Niet iedereen heeft evenveel kennis van de moderne technologie waar we alle dagen worden mee geconfronteerd.

Je hoort het wel vaker zeggen, tegenwoordig is alles “digitaal”, verbonden met het internet of er komt meer bij kijken dan enkel en alleen het uit de doos halen en in het stopcontact steken. Wasmachines, koelkasten zelfs een lamp. Ze komen tegenwoordig allemaal met een app. En jij, jij wilt dat ook allemaal. Maar wat en waar moet je het kopen?

Hier komt technologium in beeld. Met handige koopgidsen en adviezen. We helpen je mee kiezen welke smartphone het beste bij jou past, welke wasmachine er geschikt is voor jou. Het passeert bij ons alllemaal de revue.

Ik ben Nico van Technologium

Nico is de man achter het toestenbord van technologium. Geobsedeerd door technologie, internet, computers, websites en zoveel meer. Toen ik in 1996 16 werd kocht ik mijn eerste computer met mijn spaargeld. En sindsdien er met moeite van weg te krijgen. Het wereldwijde web werd al snel mijn tweede thuis. Intussen heb ik er mijn job van gemaakt. Met mijn eigen bedrijf Website4all beheer ik meerdere websites, die zo goed als allemaal over technologie gaan. De Beste Laptop is er eentje van. Mijn kennis over technologie in het dagelijks huishouden gebruik ik nu om bezoekers van deze website te adviseren.

Welkom op Technologium!

Technologium
Logo
Enable registration in settings - general