Scroll to top

Top

Wij zijn Technologium

Het team

Ludwig

Ludwig Dumont Hoofdredacteur

Antoine Smets

Antoine Smets Hoofdredacteur

Thomas Van der Auwermeulen

Thomas Van Der Auwermeulen Senior Editor

Thomas Verhoef

Thomas Verhoef Expert Start-ups

Christophe Havermans

Christophe Havermans Expert Telcotech

Mark Verheyden

Mark Verheyden Expert Transport tech

Kristof Pinnoo

Kristof Pinnoo Redacteur

Nils Roelandt

Nils Roelandt Redacteur

Bert Janssens

Bert Janssens Redacteur

Jelle Winters

Jelle Winters Redacteur


Onze missie

Via de artikels die we op Technologium brengen, willen we jullie beter vertrouwd maken met wat er allemaal reilt en zeilt binnen het technologiewereldje. Het is effectief zo dat alles razendsnel evolueert en verandert. Het is dan ook niet altijd even gemakkelijk om ‘mee te zijn’. Als digital natives, zien wij het als onze missie om ervoor te zorgen dat een zo ruim mogelijk publiek technologie begrijpt en waar technologie ons naartoe brengt als maatschappij.


Onze focus

We focussen ons  op vier grote categorieën, namelijk:

  1. Reviews: in deze categorie nemen we de laatste nieuwe smartphones, tablets, wearables en andere hoogtechnologische apparaten onder de loep. We kijken wat de voor- en de nadelen zijn en voor wie het apparaat meest geschikt is. Dit zal jullie helpen om een doordachte koopbeslissing te maken.
  2. Tech wiki: in deze rubriek schrijven we over nieuwe en relevante evoluties binnen de technologie wereld. We proberen complexe technologische onderwerpen, zoals big data of quantified self, op een begrijpbare manier uit te leggen. Zo blijven jullie helemaal mee en begrijpen jullie ook welke richting technologie uitgaat.
  3. Tech start-ups: via de artikels in dit onderdeel maken we kennis met Belgische start-ups die zich focussen op technologie of technologische producten of diensten. Dit zal jullie een idee geven waar we als Belgen mee bezig zijn binnen technologie ondernemerschap.
  4. Events: op Belgische, en internationale, bodem worden een aantal interessante evenementen georganiseerd rond technologie. Wij proberen op deze events aanwezig te zijn en brengen tijdens en na deze evenementen verslag.

wij-zijn-technologium