Scroll to top

Top

Wij zijn Technologium

Het team

[avatar user=”ludwig”]Ludwig Dumont Hoofdredacteur[/avatar]
[avatar user=”antoine”]Antoine Smets Hoofdredacteur[/avatar]
[avatar user=”Thomas”]Thomas Van Der Auwermeulen Senior Editor[/avatar]
[avatar user=”Thomas Verhoef”]Thomas Verhoef Expert Start-ups[/avatar]
[avatar user=”Christophe”]Christophe Havermans Expert Telcotech[/avatar]
[avatar user=”Mark”]Mark Verheyden Expert Transport tech[/avatar]
[avatar user=”Kristof”]Kristof Pinnoo Redacteur[/avatar]
[avatar user=”Nils”]Nils Roelandt Redacteur[/avatar]
[avatar user=”Bert”]Bert Janssens Redacteur[/avatar]
[avatar user=”Jelle”]Jelle Winters Redacteur[/avatar]

Onze missie

Via de artikels die we op Technologium brengen, willen we jullie beter vertrouwd maken met wat er allemaal reilt en zeilt binnen het technologiewereldje. Het is effectief zo dat alles razendsnel evolueert en verandert. Het is dan ook niet altijd even gemakkelijk om ‘mee te zijn’. Als digital natives, zien wij het als onze missie om ervoor te zorgen dat een zo ruim mogelijk publiek technologie begrijpt en waar technologie ons naartoe brengt als maatschappij.


Onze focus

We focussen ons  op vier grote categorieën, namelijk:

  1. Reviews: in deze categorie nemen we de laatste nieuwe smartphones, tablets, wearables en andere hoogtechnologische apparaten onder de loep. We kijken wat de voor- en de nadelen zijn en voor wie het apparaat meest geschikt is. Dit zal jullie helpen om een doordachte koopbeslissing te maken.
  2. Tech wiki: in deze rubriek schrijven we over nieuwe en relevante evoluties binnen de technologie wereld. We proberen complexe technologische onderwerpen, zoals big data of quantified self, op een begrijpbare manier uit te leggen. Zo blijven jullie helemaal mee en begrijpen jullie ook welke richting technologie uitgaat.
  3. Tech start-ups: via de artikels in dit onderdeel maken we kennis met Belgische start-ups die zich focussen op technologie of technologische producten of diensten. Dit zal jullie een idee geven waar we als Belgen mee bezig zijn binnen technologie ondernemerschap.
  4. Events: op Belgische, en internationale, bodem worden een aantal interessante evenementen georganiseerd rond technologie. Wij proberen op deze events aanwezig te zijn en brengen tijdens en na deze evenementen verslag.

wij-zijn-technologium