Scroll to top

Top

Geen reacties

CES 2018 | DJI komt met nieuwe OSMO Mobile gimbal op de markt

Gepost op 08/01/2018
CES 2018 | DJI komt met nieuwe OSMO Mobile gimbal op de markt

In de aanloop naar CES 2018 lanceerde het Chinese technologie merk DJI op 7 januari twee nieuwe gimbals die mobiele fotografie en mobiele video naar het volgende niveau willen tillen. DJI gelooft sterk dat, mits de juiste uitrusting, iedereen prachtige mobiele foto’s en videos kan maken.

De lancering van hun eerste consumenten gimbal productlijn, met de OSMO Mobile 1, ging alvast niet onopgemerkt voorbij. Heel wat mobiele foto- en videografen, vloggers en Youtube sterren vielen voor de charme van de OSMO Mobile. Na de lancering van de OSMO kwamen heel wat andere technologie merken met een eigen mobiele gimbal op de markt. DJI slaagde er echter in de standaard te zetten. Een elan waar ze duidelijk op verder willen gaan met de lancering van de OSMO Mobile 2.

Nieuwe functionaliteiten

De nieuwe OSMO Mobile 2 komt met een hele rits aan nieuwe functionaliteiten. Zo kan je nu vanop de OSMO zelf allerhande parameters voor foto en video parameters wijzigen die bij de voorganger alleen maar konden gewijzigd worden vanop de respectievelijke smartphone. Denk daarbij aan ISO waarden, sluitersnelheid en zoomen.

Daarenboven geniet je van maar liefst 15 uur filmtijd met de nieuwe OSMO, dit is het drievoud van de vorige versie. Die extra batterijcapaciteit kan je eveneens gebruiken om je smartphone op te laden. Een handige functie waar heel wat enthousiastelingen op zaten te wachten.

De nieuwe gimbal komt eveneens met een nieuwe mobiele app. Met de app en de bijgeleverde software kan je eenvoudiger dan ooit automatisch objecten volgen met de OSMO en wordt het maken van Hyperlapse en Timelapse filmpjes eenvoudiger dan ooit.

Beschikbaarheden

De nieuwe OSMO Mobile 2 wordt op 23 januari gelanceerd via de Apple Store. Vanaf begin februari zal je dit nieuwe hebbeding ook kunnen kopen via de webshop van DJI zelf en officiële DJI verkopers. De OSMO zal om en bij de 130 US Dollar kosten bij lancering.

Wij gaan later deze week langs op de DJI stand om de OSMO Mobile 2 al eens uit te testen!

Ludwig

Plaats reactie

ces-2018-dji-komt-met-nieuwe-osmo-mobile-gimbal-op-de-markt