Scroll to top

Top

Geen reacties

OnePlus is all it takes | Superkorte Review van de 7T

Gepost op 08/12/2019
OnePlus is all it takes | Superkorte Review van de 7T

De dagen dat OnePlus een puur geek georiënteerde smartphone maker was, zijn intussen al eventjes over. Echter blijft het merk nog steeds een bepaald rebels kantje hebben dat een specifiek type van koper aantrekt. In de meeste gevallen betreft het goed geïnformeerde en door technologie geïnteresseerde millennials die geen goesting hebben om met een mainstream telefoon rond te lopen.

De OnePlus 7T lijkt op dit elan verder te willen borduren door een non-conformistisch uiterlijk – laat ons eerlijk zijn, het is moeilijk om die grote ronde lens oppervlakte te negeren – te combineren met bepaalde specificaties – en ja, we hebben het dan over een refresh rate van 90Hz – die niet voor iedereen weggelegd zijn.

Als je geen zin hebt om de ganse review te lezen, want je bent een drukke kerel, dan geven we je graag mee dat de OnePlus 7T in essentie een DIJK van een smartphone is die prijs/kwaliteit zo goed als onklopbaar is. Mocht je dus snel-snel nog een nieuw Android mobieltje nodig hebben, dan hoef je niet te twijfelen. OnePlus is all it takes.

Ludwig

Plaats reactie

oneplus-is-all-it-takes-superkorte-review-van-de-7t