Scroll to top

Top

Geen reacties

OnePlus 3 vrij te koop vanaf 16 juni

Gepost op 01/06/2016
OnePlus 3 vrij te koop vanaf 16 juni

OnePlus maakte zonet bekend dat hun nieuwste telg, de 3, te koop zal zijn vanaf 16 juni. Deze keer laat OnePlus het gehate uitnodigingssysteem vallen: iedereen kan dus vrij een toestel bestellen. Dit zal ongetwijfeld wel leiden tot lange levertijden, maar we hoeven dus eindelijk niet meer te gaan smeken voor een uitnodiging. Mogelijks zal de OnePlus 3 ook verkrijgbaar zijn via Amazon, je kan immers de huidige toestellen daar al bestellen.

De dag ervoor, op 15 juni dus, zal de telefoon officieel aangekondigd worden tijdens een virtual reality event. Door het tijdsverschil zal dit event wel plaatsvinden om 4u ‘s nachts. Echter hebben we al een vrij goed idee wat de 3 zal bieden dankzij smartphone-informant EvLeaks.

Het scherm is met zijn 5,5 inch even groot en ook de FullHD resolutie blijft constant. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 820 terug, een van de snelste smartphonechipsets verkrijgbaar. Het werkgeheugen werd vergroot tot 4 of 6 gigabyte en ook NFC is deze keer van de partij. We zijn alvast enthousiast over de OnePlus 3, al blijft het nog even afwachten wat de verkoopprijs zal zijn.

2001086035

Bram Vandewalle

Plaats reactie

oneplus-3-vrij-te-koop-vanaf-16-juni