Scroll to top

Top

Geen reacties

Oakley Airwave glass voor wintersporters

Gepost op 12/12/2013
Oakley Airwave glass voor wintersporters

Betere skier dankzij technologie!

It’s that time of the year again; wintersport! Terug in de kast grabbelen naar je snowboard, je überfancy skipak, die gebreide skikousen….Maar in plaats van die aftandse skibril terug boven te halen, kan je misschien eens investeren in de snowgadget der snowgadgets, namelijk de Oakley Airwave Goggles 1.5. YOLO!

De Airwave Goggles 1.5. is niet zomaar een dure skibril. De vergelijking gaat misschien nog best op met de Google Glass, maar dan specifiek voor de wintersport liefhebbers. Het is namelijk een skibril die je toelaat om tijdens het skiën/snowboarden een hele hoop ‘big data’ binnen te halen ;).

Via de heads-up display kan je tracken wat je snelheid en locatie is, wat je airtime was bij die laatste crazy jump, waar je vrienden zich bevinden, hell, de Airwave heeft zelfs een ingebouwde WiFi chipset.

Dankzij Bluetooth kan je de Aiwave ook koppelen met je iPhone en dit opent nog een extra set aan mogelijkheden; zo kan je onder andere binnenkomende oproepen beantwoorden, je social feeds checken, sms’en en imessages lezen en je playlist bedienen.

Natuurlijk moet de goggles ook nog hetgeen doen wat je van een skibril verwacht; een skibril zijn :). Dat zit klaarblijkelijk toch ook wel snor. Het gebruik van prism optics zorgt voor een heldere display en geen hinder door al de bovenvermelde data. De O-flow arch technology verzekert op zijn beurt dat de druk omwille van de hoogte vermindert, wat het ademen vergemakkelijkt.

Enige sideremark, je moet er wel een slordige 650 euro voor over hebben om dit speeltje aan je sport gadget collectie toe te voegen. Deze prijs is wel inclusief jaloerse blikken, ‘wows’ en ‘waws’, OMG en WTF van je medesporters, en that my friend, is priceless ;).

Ludwig

Plaats reactie

oakley-airwave-glass-voor-wintersporters