Scroll to top

Top

7 reacties

Nu al gratis iOS 8 op je iPhone

Gepost op 14/06/2014
Nu al gratis iOS 8 op je iPhone

UPDATE: klaarblijkelijk lukt het bij sommige lezers wel en bij andere niet om iOS 8 op deze manier te installeren. We raden jullie af dit te doen indien jullie absoluut geen ervaring hebben in het downgraden naar iOS 7 mocht het toch niet lukken.

Na ons artikel over het installeren van OS X Yosemite, kregen we redelijk veel vragen rond de mogelijkheid om nu ook al gratis iOS 8 op je iPhone te bekomen. Er zijn een aantal sites die beweren dat je hiervoor of een officiële Apple Developer Account nodig hebt (kost 99USD) of dat je een zogenaamde UDID moet laten registreren (kost ook al snel 10USD).

Echter, wij weten hoe je zonder een dure Developer Account of zonder de registratie van de UDID toch al iOS 8 op je iDevice kan krijgen ;). Het volstaat een aantal eenvoudige stappen te doorlopen. Zo simpel kan het leven zijn.

Weet wel dat het hier om de eerste Beta gaat. We raden je niet aan om dit te doen, indien je niet 100% weet wat je doet.

 

Nu al gratis iOS 8 op je iPhone

 1. Download iOS 8 via deze link
 • iPhone 5S klik hier
 • iPhone 5C klik hier
 • iPhone 5 klik hier
 1. Unzip het bestand naar je bureaublad
 2. Koppel je iPhone aan je computer en open iTunes (indien dit niet automatisch gebeurt)
 3. Kies in iTunes voor ‘zoek naar updates (druk bij Mac op alt + zoek naar update, bij Windows op shift + zoek naar update)
 4. Selecteer het ge-unzipte bestand (zie stap 2) vanop je bureaublad
 5. Koppel je iPhone/iPad niet los en laat iTunes iOS 8 installeren
 6. Je iDevice start opnieuw op
 7. Enjoy iOS 8!

Zo, dit zou moeten volstaan om iOS 8 op je iPhone te downloaden. Laat ons zeker eens weten wat je ervan denkt.

Stay tech’d!

Ludwig

Reacties

 1. Wannes

  Toen ik IOS 8 geïnstalleerd had moest ik het activeren en toen kreeg ik te zien dat ik een Apple Developer account nodig had om verder te gaan. Heb dan maar terug gedowngraded naar iOS 7.1. Jammer maar het zal dus wachten worden tot in september.

  • Ludwig

   Beste Wannes,

   Bedankt voor de reactie. Kan je ons eventueel uitleggen waar het juist fout liep? Dan kunnen we je verder helpen. Heb je bij het installeren van iOS 8 in iTunes op de herstel knop of op de update knop geduwd? Als je op shift/alt + herstel duwt en iOS 8 installeert, dan zal het inderdaad niet lukken.

   • Wannes

    Beste Ludwig,

    Bij het installeren heb ik gewoon alt + zoek naar update geklikt. Waarna ik het bestand geselecteerd heb en geïnstalleerd. Wanneer ik mijn iphone (5s) opnieuw opstartte en mijn code ingetypt had werd mijn iphone geactiveerd zoals er ook gebeurd wanneer je een nieuwe iphone koopt. Toen kreeg ik de melding dat mijn iPhone niet geactiveerd kon worden omdat ik geen apple developer ben of ik moest via de developer site van apple mijn iPhone activeren. Ik kon niks doen vandaar dat ik terug ben gegaan naar IOS 7.1.

    • Ludwig

     dag Wannes,

     Bedankt voor de informatie. We bekijken het eens. We hebben andere lezers waarbij het wel werkt, mss dat het wel van iPhone tot iPhone afhangt.
     We raden je aan niet meer opnieuw te proberen tot we met nieuwe informatie komen.
     Groetjes

 2. hallo,
  bij mij de zelfde fout hoe zet ik mijn iphone terug naar ios 7?

  • Ludwig

   Dag Jibe,

   Blijkbaar lukt het bij sommige lezers wel en bij andere dan weer niet, zou eventueel van het iPhone model kunnen afhangen. Om je iPhone terug naar iOS 7 te krijgen dien je het volgende te doen:
   1. Zet je iPhone uit (tot het spinnende wieltje verdwijnt), 2. Hou de Home knop van je iPhone ingedrukt en verbind deze terzelfdertijd via de USB iPHone kabel met je computer. 3. Houd de home knop ingeduwd terwijl de iPhone opstart. 4. Er komt nu in iTunes een boodschap ‘deze iPhone bevindt zich in herstel modus’. 5. Klik op de knop herstel in iTunes. Dit zou je iPhone terug naar iOS 7 moeten brengen. Laat ons zeker horen indien het lukt.
   Ludwig

   • dag ludwig,

    Ik heb ios 7.1.1 op een andere site gedownload en het via itunes, shift + zoeken naar update op mijn iphone kunnen zetten.

Plaats reactie

nu-al-gratis-ios-8-op-je-iphone