Scroll to top

Top

Geen reacties

De Nokia 3310 | De legende herboren

Gepost op 20/02/2017
De Nokia 3310 | De legende herboren

Zeventien jaar nadat de Nokia 3310 eerst op de markt kwam is het dan eindelijk zover. De Nokia 3310 is terug! Het apparaat dat gelauwerd werd omwille van zijn onbreekbare karakter, zijn knappe batterijprestaties en, niet te vergeten, het spelletje Snake! Naar alle waarschijnlijk zal de nieuwe Nokia 3310 aan het grote publiek worden voorgesteld tijdens Mobile World Congress later deze maand.

Gerelateerd: Mobile World Congress en de Belgische startups.

Nu, het is niet langer moederbedrijf Nokia dat dit icoon produceert. Een aantal jaren terug kocht het Finse HMD Global een heel resem aan Nokia licenties. Waaronder ook de rechten om onder de naam Nokia apparaten op de markt te brengen. Naast de herlancering van de 3310 verwachten we ons eveneens aan een aantal nieuwe Nokia smartphones met Android als besturingsysteem.

Een markt voor de Nokia 3310

Als we ons mogen baseren op de voorspellingen, dan zal de Nokia 3310 het ouwe getrouwe concept respecteren. Verwacht je dus zeker niet aan technologische hoogvliegerij. Als alles een beetje meezit zal de 3310 wel een supergoeie batterij hebben en zo goed als onbreekbaar zijn. Deze twee punten zijn vandaag ook de belangrijkste zwaktes van smartphones. Valt je smartphone, wel dan is de kans meer dan bestaand dat je een bezoek aan de smartphone dokter mag plannen. En als je aan het eind van de dag nog 10% batterij overhoudt, dan mag je mag van geluk spreken.

In dit opzicht zien we dus wel een markt voor deze 3310. Gebruikers die op zoek zijn naar een functioneel mobieltje zullen wel gecharmeerd worden door deze 59 Euro dure (of goedkope) 3310.

Ludwig

Plaats reactie

de-nokia-3310-de-legende-herboren