Scroll to top

Top

Geen reacties

Nieuwste tech gadgets voor miljonairs

Gepost op 07/10/2014
Nieuwste tech gadgets voor miljonairs

Wat zou jij kopen als je extreem rijk was? Wij maakten hier al een kleine selectie van de nieuwste tech gadgets die miljonairs in huis halen!

De 105-inch Samsung curved Ultra HD TV

2f05797b7c1a07a8fffe61ffd8a04a51016b1100

Nog een kleine 120.000 Dollar op zak voor een nieuwe televisie? Als je deze televisie van Samsung koopt heb je recht op de “Samsung elite service”. Dit houdt in dat ingenieurs je televisie thuis opzetten en configureren. Geen overbodige luxe voor een toestel van 2,5 op 1,46. Je bent wel zeker van top beeldkwaliteit want dit is ultra high definition. Wat betekent dat de kwaliteit 4 keer beter is dan de HD TVs die je nu in de meeste winkels kan vinden.

De meest exclusieve smartphone, de Vertu Signature Touch

design-hero-2

Voor 11.000 Dollar is deze Android smartphone van jou. Vertu maakt al jaren zeer exclusieve smartphones en hebben grootse plannen voor in de toekomst. Vorige maand hebben ze een partnership aangekondigd met Bentley. Vertu is veel meer dan enkel een smartphone. Wanneer je deze Signature Touch koopt heb je ook recht op de concierge dienst, wat een nummer is dat je 24u op 24u kan bellen om restaurants te reserveren of om tickets te vinden voor exclusievere events. Verder kan je het toestel helemaal personaliseren, met leer of zelfs diamanten, deze toestellen worden namelijk met de hand gemaakt.

Bang & Olufsen luidsprekers geven je de ultieme luisterervaring

xl_B&O-BeoLab-17-624

Het Deense bedrijf Bang & Olufsen staat bekend voor speakers die niet enkel de perfecte geluidservaring leveren maar er ook nog eens zeer design uitzien. Eén van hun eerste creaties, de Classic Beomaster 3.000 staat zelfs in het MoMa (Museum for Modern Art) in New York. Onlangs hebben ze de Beolab lijn gelanceerd, deze wireless luidsprekers kan je krijgen voor 14.000 dollar.

Heb jij nog nieuwe miljonair tech gadgets in gedachten die zeker in deze lijst moeten komen, laat zeker iets weten.

Stay Tech’d!

Antoine Smets

Plaats reactie

nieuwste-tech-gadgets-voor-miljonairs