Sonos lanceert nieuwe draagbare speaker: Sonos Roam

Sonos lanceert op 20 april een nieuwe draagbare speaker, de Sonos Roam. Deze kleine draagbare speaker is niet de eerste draagbare speaker eerder lanceerde Sonos ook al de Sonos Move.

Sonos, wie kent het nog niet? Sonos is wat men noemt een “multi room sound system”. Vroeger moest je het hele huis van kabels voorzien en een dure HiFi installatie, om doorheen het huis naar muziek te kunnen luisteren. Met een multi room sound system mag je alle kabels overboord gooien. Elke luidspreker werkt zelfstandig en streamt via je WiFi netwerk muziek.

Sonos Move en Roam

Sonos Move

Sonos Move

Sonos Roam maakt deel uit van het draagbare assortiment van Sonos. In 2020 lanceerde Sonos reeds de Sonos Move. De Sonos Move was de eerste draagbare speaker van Sonos. Nu komt daar dus de Roam bij. Hij is het kleine broertje van de Sonos Move. Terwijl de Sonos Move nogal groot is, is de Sonos Roam kleiner en dus draagbaarder.

Het handige aan het gehele ecosysteem van Sonos is dat alle speakers feilloos met elkaar kunnen werken. Bij de Roam is dat dus niet anders. Buitenshuis kan je prima naar muziek luisteren via Bluetooth. Rondom je huis kan je luisteren via WiFi. Kom je thuis dan kan je moeiteloos de muziek van je Roam laten verder spelen op je Sonos speakers in huis dankzij “Soundswap”. Ook handig aan deze speaker is dat hij waterbestendig is. Hij overleeft 30 minuten in 1 m water. Hij is beschikbaar in twee kleuren wit en zwart.

Sonos Roam kopen

Wil je de Sonos Roam kopen? Dan kan dat vanaf 20 april 2021. Dit voor de prijs van € 179.  Voor die prijs krijg een luidspreker die niet groter is dan een waterflesje, 0,4 kg weegt en een batterijduur heeft van 10 uur. De geluidskwaliteit is zoals we van Sonos gewoon zijn. Meer dan goed dus.

Hieronder vind je een handig overzicht van de winkels waar je de Sonos Roam kan kopen.

Sonos Roam Zwart
€179,00
Meer info
coolblue coolblue.be
Sonos Roam Wit
€179,00
Meer info
coolblue coolblue.be

Denk je dat de Sonos Move beter geschikt is voor je?

Sonos Move Zwart
€399,00
Meer info
coolblue coolblue.be
Sonos Move Wit
€399,00
Meer info
coolblue coolblue.be

Een geboren Tech nerd en fan van websites maken en kennis delen. Nico is de oprichter van deze website en oprichter van Apple Nieuws Vlaanderen - De Beste Laptop en eigenaar van Website4All.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Technologium
Logo
Enable registration in settings - general