Scroll to top

Top

Geen reacties

Nieuwe informatie over de nieuwe iPhone

Gepost op 11/02/2017
Nieuwe informatie over de nieuwe iPhone

Eerder deze week hadden we het reeds over de iPhone 8, of hoe die ook gaat noemen. Sowieso komt Apple dit jaar met een ‘specialleke’ om 10 jaar iPhone te vieren. Onze iPhone 2G lijkt wel een dinosaurus vergeleken met de huidige modellen. Best wel gek eigenlijk. Als je weet dat de eerste versie nog steeds als één van de grootste innovaties wordt beschouwd.

De Chinese analyst

Anyways, gisteren en vandaag dook er nieuwe informatie op over de nieuwe iPhone. De bron is ook niet de minste. Ming-Chi Kuo geniet mondiale erkenning als de beste Apple analyst ter wereld. In een nieuw rapport geschreven door Kuo lezen we dat Apple draadloos opladen mogelijk zal maken met de iPhone 8. Daarnaast schrijft Kuo ook dat er in 2017 drie nieuwe iPhones zullen gelanceerd worden. De 7S en 7S plus zullen de huidige generatie updaten en de iPhone 8 wordt het nieuwe vlaggenschip in de familie.

Duurdere iPhone

De nieuwe iPhone 8 zal naar alle waarschijnlijkheid een pak duurder zijn. Dit wordt deels verkaard door een nieuwe omhuizing nodig om draadloos opladen mogelijk te maken. Draadloos opladen veroorzaakt immers meer warmte. Om interne componenten tegen deze warmte te beschermen is een nieuwe coating nodig. Wel zou je bij het gebruik van de nieuwe iPhone dit warmte verschil niet gewaar zijn. De prijs van het nieuwe Apple hebbeding zal dan waarschijnlijk ook boven de 1000 Euro starten.

Dit gezegd zijnde denken we niet dat Apple fans zich zullen laten beinvloeden door de hogere prijs. De aantrekkingskracht van het merk overstijgt een rationeel kooppatroon, wat een voordeel is voor Apple. Als je ziet hoe ze de prijzen hebben opgetrokken van de nieuwe generatie MacBooks, dan kan je er bijna zeker van zijn dat een nieuwe iPhone deze tendens zal volgen.

Wordt vervolgd…

Ludwig

Plaats reactie

nieuwe-informatie-over-de-nieuwe-iphone