Scroll to top

Top

Geen reacties

Nieuwe Imec.istart open call| het moment om je start-up te starten

Gepost op 10/05/2020
Nieuwe Imec.istart open call| het moment om je start-up te starten

De internationale, EN met Belgische roots, technologie speler Imec roept nationale en internationale jonge innovatieve bedrijven op om zich kandidaat te stellen voor het imec.istart accelerator programma.

Gedurende het 12 maand durende imec.istart acceleratie programma, een traject om de groei van een jong bedrijf te versnellen, krijgen jij en je team toegang tot een brede waaier aan ondersteuning. Gaande van 50 000 Euro financiële support over een mentorprogramma tot een resem aan opleiding- en coachingdagen. Allemaal met de bedoeling om jouw veelbelovend bedrijf klaar te stomen voor de groeifase.

Een sterk en groeiend netwerk van jonge bedrijven

Tot op heden telt de istart community niet minder bijna 200 jonge bedrijven. Dit netwerk aan bedrijven komt op geregelde tijdstippen samen om met elkaar in contact te treden en waar mogelijk elkaar te helpen.

Het imec istart programma werd in 2018 ook uitgeroepen tot 1 van de beste (nummer 4) business accelerators ter wereld. Dit uit een pool van meer dan 1300 programma’s wereldwijd. Volgens ons alvast een goeie graadmeter voor de kwaliteit van het programma.

Iets voor jou?

Bij het appliceren is het belangrijk om vooraf voldoende na te gaan indien jij en je startup er baat bij hebben om te appliceren en indien jouw startup er ook effectief klaar voor is. Bekijk alvast onderstaande infographic. Indien je het gevoel hebt dat het programma effectief een goeie match is, dan is het belangrijk om u kandidaat te stellen voor 1 juni 2020.

Er is een online info sessie gepland op 12 mei via deze link kan je jezelf registreren

#readysetgo

imec istart

Antoine Smets

Plaats reactie

nieuwe-imec-istart-open-call-het-moment-om-je-start-up-te-starten