Scroll to top

Top

Geen reacties

Nieuwe imec istart call opent op 1 mei | Appliceer nu met je startup

Gepost op 11/04/2019
Nieuwe imec istart call opent op 1 mei | Appliceer nu met je startup

De internationale, EN met Belgische roots, technologie speler IMec roept nationale en internationale jonge innovatieve bedrijven op om te appliceren voor het istart programma.

Gedurende het 12 maand durende imec istart acceleratie programma, een traject om de groei van een jong bedrijf te versnellen, krijgen jij en je team toegang tot een brede waaier aan ondersteuning. Gaande van 50 000 Euro financiële support over een mentorprogramma tot een resem aan opleiding- en coachingdagen. Allemaal met de bedoeling om jouw veelbelovend bedrijf klaar te stomen voor de groeifase.

Een sterk en groeiend netwerk van jonge bedrijven

Op heden telt de istart community niet minder dan 160 jonge bedrijven die ofwel vandaag door het programma gaan of afgestudeerd zijn van het acceleratie traject. Dit netwerk aan bedrijven komt op geregelde tijdstippen samen om met elkaar in contact te treden en waar mogelijk elkaar te helpen.

Het imec istart programma werd in 2018 ook uitgeroepen tot 1 van de beste (nummer 4) business accelerators ter wereld. Dit uit een pool van meer dan 1300 programma’s wereldwijd. Volgens ons alvast een goeie graadmeter voor de kwaliteit van het programma.

Iets voor jou?

Bij het appliceren is het belangrijk om vooraf voldoende na te gaan indien jij en je startup er baat bij hebben om te appliceren en indien jouw startup er ook effectief klaar voor is. Bekijk alvast onderstaande infographic. Indien je het gevoel hebt dat het programma effectief een goeie match is, dan is het belangrijk om te appliceren vanaf 1 mei 2019.

Hier kom je alvast meer te weten.

#readysetgo

imec istart

Ludwig

Plaats reactie

nieuwe-imec-istart-call-opent-op-1-mei-appliceer-nu-met-je-startup