Scroll to top

Top

Geen reacties

De Mophie powerstation mini | Opgeladen de zomerdagen door

Gepost op 03/07/2017
De Mophie powerstation mini | Opgeladen de zomerdagen door

De zomervakantie is officieel gestart. Vier juni 2017 gaat de geschiedenisboeken in als de eerste dag van wat zonder enige twijfel een epische zomer wordt. Zaventem wordt overspoeld met vakantiezwaluwen, menig festivalgangers komen zonder stem terug thuis van Rock Werchter en de Lijn staakt. Het staat in de sterren geschreven. Deze zomer wordt er eentje van prachtige herinneringen.

Tijdens een moderne digitale zomer speelt onze smartphone een heel cruciale rol! Er wordt naar hartelust gesnapt, ge-instagramd, gefacebookt en gelookt. Ook onze camerarol wordt stevig gepopuleerd met een leger aan nieuwe fotos en videos. Een externe batterij om die smartphone een ganse dag operationeel te houden is geen overbodige luxe! Een lege accu op dat perfecte fotomoment is pure horror.

De queeste naar de perfecte externe batterij

Er zijn heel wat externe batterijen op de markt. Het ontbreekt dus zeker niet aan mogelijkheden. De vraag is echter; wat zijn de kenmerken van de perfecte externe accu voor de zomer?

In onze minibrainstorm kwamen we bij drie grote speerpunten uit. Eerst en vooral is mobiliteit belangrijk. We willen niet rondlopen met een mastodont van een juicepack. Ten tweede is het uiterlijk ook belangrijk. Zomerse kleuren en een leuke look mogen niet ontbreken. Ten derde willen we die extra batterijkracht ook kunnen delen met anderen. De zomer is een periode van medeleven en als we onze medemens uit de batterijnood kunnen helpen, dan doen we dat zeker.

De Mophie powerstation mini, dit is ‘m!

Het was geen gemakkelijke bevalling! Het overaanbod aan externe accu’s zorgde voor heel wat keuzestress bij de Technologium redactie. Maar na heel wat wikken en wegen zijn we uitgekomen bij de Mophie powerstation mini. En ja hoor, we zijn nog steeds heel opgetogen met deze topper.

De Mophie beantwoordt volledig aan onze criteria. Eerst en vooral is de mini uiterst mobiel. Glijdt probleemloos in iedere broekzak. Ten tweede ziet deze juicepack er ook megacool uit. Afhankelijk van de voorraad kan je kiezen uit een aantal kleuren en ook de aluminium finish zorgt voor een knappe afwerking. Last but not least, deze powerstation is compatibel met allerhande apparaten en hoesjes. Wil je als iOS gebruiker graag delen met een Android fan? Hoogst onwaarschijnlijk, maar perfect mogelijk.

De Mophie staat garant voor twaalf uur extra smartphoneplezier en ongeveer vier uit extra tablet (groot formaat) entertainment. Als je de nieuwe iPad hebt gekocht, kijk je best ook even voor een iPad 10.5 hoes. Kwestie van ervoor te zorgen dat je nieuwe tablet ongehavend terugkomt vanop reis.

Wij wandelen met deze Mophie alvast stressloos de zomer in. Aangesproken? Check dan zeker eens het uitgebreide powerbank aanbod. Onze vrienden bij Smartphonehoesjes leveren de externe batterij volledige kosteloos en als je voor negen uur ‘s avonds bestelt, wordt de verzending die dag nog gegarandeerd.

Ludwig

Plaats reactie

de-mophie-powerstation-mini-opgeladen-de-zomerdagen-door