Scroll to top

Top

Geen reacties

Jonge innovatieve geesten | MIT innovators under 35

Gepost op 16/11/2016
Jonge innovatieve geesten | MIT innovators under 35  Europa

Het vermaarde Massachusets Institute for Technology (MIT) gaat ieder jaar op zoek naar de meest innovatieve jonge mensen. MIT Innovators under 35 startte initieel in de Verenigde Staten. Het initiatief vond echter snel zijn weg richting Europa en is nu reeds een vaste waarde.

Sedert 2015 wordt er ook een Belgische editie georganseerd. In het eerste jaar was de Belgische innovator under 35 Sebastien Deletaille en in 2016 ging Xavier Damman met de titel lopen.

De Europese editie

Nadat de MIT innovators under 35 uit de verschillende Europese landen werden genomineerd, volgt er binnenkort (op 24 november) een Europese editie in Barcelona. De doelstelling is om de laureaten uit België, Frankrijk, Spanje, Polen en Duitsland samen te brengen.

Ook worden er onder de laureaten drie extra prijzen uitgereikt. De eerste prijs gaat naar de meest impactvolle innovator, de tweede is weggelegd voor de uniekste innovatie en de derde prijs wordt toegekend aan de meest onverschrokken innovator.

Als je er graag bij bent, dan hebben we goed nieuws voor je! Via deze link kan je gratis registreren en het event op 24 november in Barcelona bijwonen.

Ludwig

Plaats reactie

jonge-innovatieve-geesten-mit-innovators-under-35