Scroll to top

Top

Geen reacties

Microsoft geeft preview voor Office 2016 voor Mac vrij

Gepost op 05/03/2015
Microsoft geeft preview voor Office 2016 voor Mac vrij

Vanaf vandaag is de preview van de nieuwe Office 2016 voor Mac beschikbaar. Wie alle nieuwigheden wil testen en feedback wil geven kan hem hier gratis downloaden.

Office 2016 voor Mac werkt volledig in de cloud, zodat je al je documenten altijd en overal kunt openen en bewerken vanaf elk mobiel toestel. De nieuwe versie biedt de vertrouwde look & feel van Office en speelt in op typische eigenschappen van Mac, zoals het retina display en full screen view ondersteuning. Met de nieuwe release bewijst Microsoft opnieuw dat het helemaal cross-platform werkt.  Wat zijn de belangrijkste nieuwigheden van Office 2016 voor Mac? Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook kregen een grondige update, zijn moderner en makkelijker om mee te werken. In Word voor Mac krijg je nieuwe en verbeterde functies om documenten op te maken, te bewerken en te delen.Excel biedt dan weer nieuwe functies om gegevens op een intuïtieve manier te analyseren en in beeld te brengen.

AA

Powerpoint krijgt een nieuwe presentatorscherm waarin je de notities bij je slides kan zien, alsook een overzicht van de volgende slides. Dat maakt presenteren weer een stuk eenvoudiger. Dankzij het nieuwe animatievenster kan je alle animaties bewerken op één plaats. Ook Outlook for Mac zit in het nieuw. Door de ondersteuning voor push mail is je inbox altijd up-to-date en met de verbeterde conversation view krijg je in een oogsoplag alle mails van een bepaalde conversatie te zien. De nieuwe message preview laat je telkens de eerste zin van een mail zien. 

De nieuwe Office 2016 voor Mac ligt vanaf deze zomer in de winkel. Klanten die reeds Office 365 gebruiken zullen de volledige versie van Office 2016 gratis kunnen krijgen.

 

Stay Tech’d!

Antoine Smets

Plaats reactie

microsoft-geeft-preview-voor-office-2016-voor-mac-vrij