Scroll to top

Top

Geen reacties

Meer Netflix voor minder geld

Gepost op 14/08/2014
Meer Netflix voor minder geld

Vorig jaar, nog voor werd aangekondigd dat Netflix naar België zou komen, schreven we al een post hoe je in ons Belgenlandje toch al gebruik kon maken van de online streaming dient.

Sindsdien is er heel wat gewijzigd. Zo is de bypass die we destijds voorstelden niet meer mogelijk en werd Netflix officieel aangekondigd in en voor België. Het was dus hoog tijd voor een update.

Wat je wel moet weten is dat de officiële ‘Belgische’ versie van Netflix twee grote nadelen heeft; Een eerste is de prijs, dewelke hoogstwaarschijnlijk hoger zal liggen dan in de States. Een tweede is het aanbod, hetwelke een pak kleiner zal zijn dan in de States. Dit vooral omwille van andere auteursrechtelijke wetgevingen in Europa en België.

Technologium zou Technologium niet zijn, mochten we hier vrede mee nemen ;). We zijn op zoek gegaan en hebben een manier gevonden om opnieuw de originele US versie voor de originele US prijs in België beschikbaar te maken.

Meer Netflix voor minder geld:

Lees onderstaand stappenplan rustig door en laat de serie of film marathons van start gaan :).

1. Download (+ installeer) Hola! als plugin voor je internetbrowser hier

2. Activeer Hola! en kies de U.S. als locatie waar je jezelf bevindt

3. Surf naar Netflix en kies voor ‘Start Your Free Month’

4. Meld je aan en registreer met een credit card (Visa of Mastercard maakt niet uit)

5. Wacht op de bevestigingsmail van Netflix

6. Geniet van Netflix tegen een goedkopere prijs met een breder aanbod

 

Zo, dit zou jullie moeten toelaten om nu al van de Netflix diensten te kunnen genieten. De bovenstaande methode zou zowel voor Windows als voor Mac moeten werken. Als er problemen zijn, laat gerust weten.

Stay Tech’d!

Ludwig

Plaats reactie

meer-netflix-voor-minder-geld