Scroll to top

Top

Geen reacties

Mediamarkt lanceert eigen huismerk PEAQ

Gepost op 11/08/2015
Mediamarkt lanceert eigen huismerk PEAQ

Na de gigantische Alphabet aankondiging vandaag, een minder grote maar toch noemenswaardige aankondiging van Mediamarkt. In september lanceert de grootste elektronica boer namelijk een eigen technologisch huismerk, PEAQ genaamd.

Veel innovatie en kwaliteit aan een zachte prijs

Met deze zet wil Mediamarkt aantonen dat het zelf ook capabel is om kwalitatief hoogstaande technologie producten aan te bieden tegen zachte prijsjes. Een beetje parallel lopend met geslaagde huismerk strategieën van voedselketens zoals Delhaize, Colruyt en andere.

PEAQ

De naam PEAQ verwijst naar de hoge toppen die Mediamarkt wil scheren met de producten die ook innovatief zullen zijn. Zo zal de eerste productlijn van computers uitgerust zijn met het nieuwe windows besturingsprogramma, maar innovatiever dan dit, hardwarematig over een 3D webcam beschikken.

De eerste lijn aan producten zal bestaan uit zes normale laptops en een moduleerbare laptop/tablet (denk Microsoft Surface Pro 3).

Officiële lancering

De officiële aankondiging volgt op 25 augustus. Dan zullen Benelux Mediamarkt CEO Sven Degezelle en Own Brands & Innovation Manager Eric Deleeuw de keuze voor deze strategie en de innovatie achter de producten, verder uit  de doeken doen.

PEAQ

Binnenkort meer nieuws over de producten zelf in de Tech reviews ;).

Neem alvast een kijkje op de eerste producten via de Peaq website

Ludwig

Plaats reactie

mediamarkt-lanceert-eigen-huismerk-peaq